Міжнародний день миру

День винахідника і раціоналізатора України

День фармацевтичного працівника України

 

Іменини святкують: Марія

 

Святковий день, день почуттів, енергії, натхнення та емоцій. Найкращий день для заручин й одруження, знайомств і контактів із представниками протилежної статі.

Рекомендується робити все, що виходить. Не можна комплексувати, лаятися.

В бізнесі - це найкращий день для презентацій та рекламних компаній, а також для корпоративних вечірок.

Добре вживати фрукти, особливо - виноград. Але в цей день не варто вживати алкоголь та не можна переїдати.

У результаті стрижки з'являться перешкоди в справах, виникнуть хвороби.

 Найкращий день для сексуальних контактів. Це - свято сексу. Займатись ним не тільки можна, але й потрібно.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні вам варто більше часу приділити господарським питанням. Постарайтеся не втратити почуття часу та реальності. Не відволікайтеся на сторонні і наразі незначні завдання. Близькі і друзі нададуть вам відчутну підтримку. Ближче до вечора постарайтеся розслабитися.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні вам варто зайнятися низкою тих справ, які довгий час стояли у вас в плані, але ви ніяк не наважувалися до них приступити. Відкиньте всі упередження - дійте. Сьогодні чудовий день для того, щоб нарешті розлучитися з чимось старим і вже віджилим себе. Надвечір приділіть більше часу своєму хобі.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – важливі справи краще відразу перенести, всі плани будуть порушені. У першій половині дня керівництво може змінити ваш графік. Намагайтеся не переносити свою лють на оточуючих, інакше спровокуєте конфлікт. Не слід приймати близько до серця різкі висловлювання на свою адресу. Зняти втому допоможе прогулянка і усамітнення.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні на вас чекає важливий день. Не варто покладатися на поради колег, довіряйте тільки своєму професійному досвіду. У другій половині дня доведеться переглянути свою позицію в особистому житті. Настав час змін, не варто боятися прийняти рішення. Зміни сьогоднішнього дня призведуть тільки до кращого.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – ваша привабливість та вміння тримати в напрузі співрозмовника зіграють позитивну роль у ділових переговорах. Ви зможете отримати вигідну пропозицію від своїх конкурентів. Не варто відроджувати конфлікти минулого, постарайтеся просто отримати вигоду з ситуації. Увечері вам варто розслабитися і раніше лягти спати.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – млявість і розслабленість заважатимуть вам виконати поставлені завдання. Візьміть себе в руки і сконцентруйтеся на досягненні поставлених цілей. Результат сьогоднішньої роботи принесе фінансовий прибуток. У другій половині дня ваші заслуги будуть публічно відзначені в колективі.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10)  меланхолія і занепад сил відволікатимуть вас від вирішення важливих завдань. Вам не варто братися за ті справи, які не зможете вирішити самостійно. Розберіться в паперах, наведіть порядок на робочому місці, щоб не витрачати час даремно. У другій половині дня вам слід приділити увагу літнім родичам. Проявіть уважність і турботу, надавши посильну допомогу.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день для вас принесе купу приємних несподіванок. Всі ваші прохання будуть швидко виконані. Найвдаліший час, щоб зайнятися інвестуванням у свій бізнес. Будь-які починання в цей день принесуть швидкий і легкий прибуток. У другій половині дня приділіть увагу особистому життю. Романтична вечеря в затишній атмосфері буде корисною.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні ваш зовнішній вигляд буде особливо важливий. На вас чекає зустріч із авторитетною особою, тому намагайтеся мати бездоганний вигляд. Скромність і ввічливість допоможуть справити позитивне враження. У другій половині дня вам варто зайнятися своїм здоров'ям. Не відкладайте візит до стоматолога, щоб не стикатися з гострою проблемою.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – вранці вам слід проявити дисциплінованість, від цього залежатиме ваш день. Сьогодні вам належить вирішити купу важливих справ, намагайтеся не відволікатися від поставлених завдань. Великі придбання принесуть вигоду. Сміливо витрачайте гроші, у другій половині дня отримаєте гарний додатковий заробіток. Вільний час варто присвятити приємному відпочинку з друзями.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні вашим родичам знадобиться ваша допомога. Вирішуючи чужі проблеми, ви можете не впоратися зі своїми важливими завданнями. Вам слід стежити за словами, інакше ви можете незаслужено образити колегу по роботі. Вільний час варто присвятити благоустрою будинку.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день не дозволить вам розслабитися, доведеться закінчувати розпочату раніше роботу на підприємстві або вдома. Але ваші зусилля будуть винагороджені, до того ж ви отримаєте несподівану допомогу. Жінки можуть розраховувати на підтримку від чоловіків, а чоловікам слід прислухатися до порад жінок.

 

 

 

Дозвілля

„Джобс: Імперія спокуси”

“Турбо”

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”

„Два стволи”

„Ломбард”

 

 

 

„Джобс: Імперія спокуси”

„Ломбард” 

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”

„Два стволи”

„Літачки” 3D

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „Невідворотність зникань”

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

 

Готель "Мир" - Семінар "Теорія та практика проявки плівки"