День народження смайла

Іменини святкують: Архип, Давид, Зинон, Кирило, Макар

 

Символ дня - "змій". Назва говорить сама за себе - несприятливий день. Особливо, коли на цей день випадає повня. Людина схильна впливу різноманітних спокус.

День небезпечний сварками і конфліктами, тому, по можливості, потрібно зберігати спокій і не допускати спалаху емоцій. Часто в цей день виникають конфлікти на сексуальному ґрунті, так як бажання чоловіків та жінок зараз в протифазі.

Несприятливий день для важливих, значимих справ, хоча в цілому для бізнесу він сприяє.

В цей місячний день ми бачимо віщі сни й одержуємо одкровення. Це - кращий день Місячного місяця для пізнання таємниць.

Безпечніше буде утриматися в цей день від стрижки.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні тобі доведеться відволіктися від важливих справ і приділити увагу проблемам родини. Намагайся не перевтомлюватися і піклуватися про своє здоров'я. У другій половині дня на тебе чекає напружена розмова з партнерами. Не поступайся своїми позиціями, прояви винахідливість у прийнятті рішень.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – тобі варто розслабитися і відволіктися від негативних думок. Сьогодні у тебе з'явиться шанс змінити думку оточуючих про себе. Настав час продемонструвати свої сильні сторони керівництву і колегам. У другій половині дня успіх на переговорах залежатиме від твоєї наполегливості.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день буде насичений динамічними подіями і зустрічами. Варто більше часу приділити своєму зовнішньому вигляду. Пам'ятай, що важливо справити сприятливе перше враження на партнерів. У другій половині дня прислухайся до голосу своєї інтуїції.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – розташування планет посприяє виникненню протиріч. Розмова з опонентами може призвести до конфліктної ситуації. Не варто себе стримувати, - говори те, що ти думаєш. Твоя щирість буде помічена важливою і впливовою особою. Цей день дозволить чітко визначити, хто твій друг, а хто ворог.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – варто тримати в таємниці свої наміри і плани. Конкуренти можуть обігнати, якщо ти не встигнеш вжити відповідних заходів. У другій половині дня не варто довіряти отриманій інформації. Опирайся тільки на тих людей, які допомагали тобі раніше. Вечір краще провести у сімейному затишку.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні тобі варто випередити конкурентів і суперників. Вдалий збіг обставин допоможе вирватися вперед. У другій половині дня використовуй свої старі надійні зв'язки, щоб отримати потрібний результат. Нові ідеї можна обговорювати з керівництвом, - ти отримаєш позитивну відповідь.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день сприятливий для відвідування семінарів і конференцій. Освоєння нової інформації піде тобі на користь. Настав час змінити тактику звичних дій. Почни користуватися своєю комунікабельністю, щоб розширити коло знайомств. На тебе чекає важлива зустріч з особою, яка вкладатиме кошти в твій розвиток.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні тобі варто озброїтися терпінням і витримкою. Отримана інформація дозволить випередити конкурентів і суперників. Дій рішуче і ні з ким не обговорюй свої наміри. Твої професійні заслуги відзначить впливова особа. Використовуй ситуацію, щоб отримати додатковий прибуток.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня твої недоліки можуть спричинити конфлікт із керівництвом. Не варто вступати у протиріччя. У другій половині дня  сконцентруйся на побудові довгострокових планів. Порада досвідченого фахівця допоможе вирішити фінансове питання.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня прояви пильність у підписанні важливих документів. Тобі слід звернутися за порадою до керівника. Нове знайомство принесе вигідні ділові зв'язки. У другій половині дня ділові поїздки будуть вдалими. Твій організм потребує збалансованого меню, - проконсультуйся з лікарем-дієтологом.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – день буде складним і емоційно нестійким. Колеги спробують створити інтригу, яка може зіпсувати твою репутацію. Не звертай уваги на претензії з боку керівництва, - ситуація вирішиться сама по собі. У другій половині дня уникай поїздок на далекі відстані. Тобі потрібно знайти спосіб подолання стресових ситуацій.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день підходить для ділових поїздок і налагодження стосунків із новими партнерами. Не варто перейматися через дрібні недоліки в роботі. У другій половині дня ти привернеш увагу впливової людини. Використовуй все своє красномовство, щоб отримати потрібні ділові контакти.

 

 

 

Дозвілля

„Джобс: Імперія спокуси”

“Турбо”

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”

„Два стволи”

„Ломбард”

 

 

 

„Джобс: Імперія спокуси”

„Ломбард” 

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”

„Два стволи”

„Літачки” 3D

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „Невідворотність зникань”

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.