Іменини святкують: Афанасій, Гліб, Давид, Єлизавета, Захар, Іраїда, Максим, Раїса, Федір

 

День пошуку високих істин, боротьби із проявами зла у собі, проявами, які перешкоджають й заважають духовному зросту й самовдосконаленню. Прекрасний час для вдосконалення своїх здібностей і занять різними хобі.

Сприятливо починати нові справи.

Дуже уразливі очі. Необхідно, по можливості, менше працювати за комп'ютером, утриматися від читання і перегляду телевізора.

Їжа цього дня обовя'зково повинна бути якісною, свіжою, і тільки та, яка подобається.

Бажано якнайменше курити і старатися не дивитись в дзеркало!

Стрижка цього дня призведе до поліпшення вашої діяльності, покращення фінансового становища, збільшення статків та прихильності начальства.

 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні саме від твого настрою залежатимуть результати роботи. Спробуй діяти незвичним способом, і ти досягнеш більшого. У другій половині дня звертай увагу на дрібні деталі, ти отримаєш важливу інформацію. Стосунки з партнерами будуть напружені через нез'ясовані питання.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день буде насичений різними перешкодами і ускладненнями. Намагайся не приймати необдуманих рішень і уникати авантюр. Партнери попросять про додаткові умови, які тобі не вигідні. Можливі складнощі в роботі комп'ютерної техніки. Увечері тобі допоможе розслабитися заспокійливий чай.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вранці можливі складнощі у спілкуванні з близькими. Намагайся не звертати уваги на сімейні негаразди. У другій половині дня вияви обережність у спілкуванні з незнайомими людьми. Твої конкуренти спробують дізнатися конфіденційну інформацію.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – на тебе чекає важлива зустріч, на якій важливо завоювати довіру співрозмовника. Використовуючи свою чарівність, ти зможеш укласти вигідну угоду. У суперечці з колегами ти отримаєш перемогу, що зміцнить твій авторитет. Перед сном займися медитативними практиками або візуалізацією.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні твої емоції будуть вкрай загостреними, старайся контролювати гнів і агресію. Комп'ютерна техніка може підвести, звертайся по допомогу до фахівця. У другій половині дня тобі доведеться виконати роботу за іншу людину. Не варто афішувати знайдені недоліки, це може призвести до конфлікту.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня тобі вдасться вирішити складну фінансову проблему. Використовуючи старі зв'язки, ти зможеш легко вийти зі скрутного становища. Таємний шанувальник зробить подарунок. Настав час змінити гардероб і зайнятися покупками, сміливо вирушай по магазинах.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вранці доведеться займатися вирішенням сімейних питань. Не варто звертатися по допомогу до колег, це може підірвати твій авторитет. У другій половині дня партнери можуть висунути додаткові вимоги. Перш ніж прийняти рішення, порадься з керівництвом. Тобі потрібно навести порядок у документації.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день буде вдалим для ведення переговорів і укладення довгострокового співробітництва. Ти отримаєш вигідну пропозицію від впливової особи. У другій половині дня на тебе чекає фінансова винагорода за допомогу у вирішенні проблеми. Початок вивчення іноземної мови принесе відмінні результати.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні варто проявляти сміливість і наполегливість. Тобі доведеться боротися за місце під сонцем і відстоювати свої інтереси. У другій половині дня конфлікт із керівництвом може викликати серйозні наслідки. Намагайся об'єднати свої зусилля з однодумцями. Увечері займися тим, що допомагає розслабитися.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – вранці на тебе чекає важлива звістка, яка змінить твої плани. Не варто роздумувати і сумніватися, дій сміливо і рішуче. Правильний вибір допоможе зробити близький друг. Інвестиції у свій розвиток допоможуть збільшити прибуток. Самотні Козероги можуть зустріти своє кохання в дорозі або в транспорті.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня ти будеш в центрі уваги колег. Твої ідеї підтримає керівник і дасть додаткове фінансування. Намагайся не розголошувати важливу інформацію та свої плани. Конкуренти спробують розпочати дружні стосунки. Сьогодні варто зібрати однодумців за одним столом і розробити стратегію подальших дій.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – твої сумніви і вагання можуть збити з істинного шляху. Звертай увагу на знаки, які посилає Доля. Випадкова зустріч із впливовою особою дасть можливість реалізувати твої ідеї. У другій половині дня не зайвою буде уважність при підписанні документів.

 

 

 

Дозвілля

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”

„Два стволи”

„Однокласники” 2

 

 

 

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”

„Два стволи”

„Однокласники” 2

„Ми - Міллери”

„Літачки” 3D

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „Невідворотність зникань”