День працівників цивільного захисту України (День рятівника)

 Іменини святкують: Федір, Юліан

 

День навчання, нагромадження інформації та омолодження організму. Гарний для корекції минулого, знаходження гармонії, корекції долі й роботи з часом. Добре цього дня виготовляти амулети і талісмани.

Не бажано будь-що починати. Краще не рватися вперед, а оглянутися назад. Закінчувати справи також не варто. Нові знайомства несприятливі. Але це найкращий час для того, щоб вносити корективи в свою роботу і бізнес.

День омолодження й косметичних процедур.

Бажано сходити до перукаря, тому що стрижка цього дня принесе щастя й користь, гарний зовнішній вигляд.

 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – не дуже спокійний день для вас. Не варто сприймати критично дрібні неприємності. Найефективніше - зайнятися рутинною і монотонною роботою. У другій половині дня на вас чекає з'ясування стосунків із партнерами. Не варто виконувати вимоги, які обмежать ваші фінансові надходження.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні важливо не робити дурниць. Керівник не зверне уваги на недоліки у вашій роботі завдяки збігу обставин. У другій половині дня можете обговорити нові ідеї з колегами, яким довіряєте. Приймаючи важливі рішення, не варто орієнтуватися на досвід минулого.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня вам варто навести порядок у справах, можлива перевірка з боку керівництва. Не варто звертати увагу на критику колег, робіть так, як планували. Звернувшись за порадою до більш досвідченого співробітника, ви знайдете комфортне рішення.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день варто використовувати для навчання та освоєння нових знань. Сьогодні вам прийдуть у голову нестандартні ідеї. Не варто поспішати, обговоріть плани з однодумцями. У другій половині дня на вас чекає важлива зустріч із особою, яка сприятиме вашому кар'єрному просуванню.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні навколо вас буде постійно напружена атмосфера. Конфлікти відбуваються через вашу нездатність прийняти можливість існування іншої точки зору. Спробуйте попрацювати над своїми недоліками. Варто остерігатися любовних інтриг на роботі. Почніть більше часу приділяти особистому життю зі своїм партнером.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день принесе вам приємні враження від спілкування з цікавими людьми. Вам варто звернути увагу на нестандартні способи вирішення проблемних ситуацій. Вчіться відмовляти людям, які часто користуються вашою добротою. У другій половині дня наведіть порядок на робочому місці.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня вам вдасться вирішити складні питання, які перешкоджали успіху. Не варто відмовлятися від запропонованої допомоги колег. Спільна робота дасть можливість прискорити процес. У другій половині дня ваша чарівність на переговорах зіграє вирішальну роль.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – на вас чекає зустріч із особою, яка дасть можливість змінити вам соціальний статус. Не бійтеся швидко приймати рішення, сьогодні вам допоможуть обставини. Сміливо відмовляйтеся від усього, що вас обтяжує. Увечері можете обговорити важливі питання під час ділової вечері в невимушеній атмосфері.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці на вас чекають обставини, які порушать ваші плани. Якщо все валиться з рук, не варто панікувати. Те, що не виходить зробити з першого разу, вийде пізніше. У другій половині дня вас може засмутити напружений діалог із керівником. Не робіть необдуманих вчинків, проявіть стриманість і спокій.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) –   ваш нестабільний настрій принесе чимало клопоту. Вчіться просити вибачення у тих, кого незаслужено образили. У другій половині дня ваш керівник дасть важливу інформацію. Вам не варто обговорювати свої плани з колегами. Увечері постарайтеся знайти заняття, яке вас заспокоює.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – слід зайнятися роботою з документами, яку ви давно відкладали. Відновлення старих ділових зв'язків принесе несподіваний прибуток. У другій половині дня випадкова зустріч із особою з минулого дасть можливість поліпшити свій соціальний статус. Не бійтеся використовувати дружні стосунки в діловому середовищі.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні на вас чекають складнощі в особистих стосунках. Не варто реагувати на провокації і втягуватися в конфлікт. У другій половині дня ваші колеги спробують висунути ультиматум. Не звертайте ні на що увагу, робіть свою частину необхідної роботи. Увечері можна відвідати старого друга.

 

 

 

Дозвілля

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”  

„Два стволи”

„Однокласники” 2

 

 

 

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”,

„Два стволи”

„Однокласники” 2

„Ми - Міллери”

„Літачки” 3D

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „Невідворотність зникань”