Всесвітній день боротьби з лімфомами

Міжнародний день охорони озонового шару

 

Іменини святкують: Домна, Дорофей, Зинон, Іван, Петро

 

Символ - "Серце". День любові та кохання. Покращується інтуїція. Можуть снитися віщі сни.

Не можна проявляти жалість та заздрість. Рекомендуються усамітнення та роздуми. Один з найкращих днів для медитації.

Цього дня протипоказані м`ясо та інша "груба" їжа, а також нікотин і алкоголь. Голодувати не рекомендується.

Потрібно зменшити навантаження на серце.

В спорті складні фізичні вправи краще не робити, а замінити їх вправами на розтягнення. Корисний масаж.

В бізнесі день вдалий хіба для спонсорства, усі інші операції будуть даватися дуже важко.

Стригти волосся не можна.

 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні вам доведеться подолати кілька стресових ситуацій. Не варто дуже перейматися через свої недоліки, - більше впевненості в своїх силах. У другій половині дня керівник допоможе вирішити складну ситуацію. Від спілкування з опонентами варто відмовитися. Зняти напругу допоможе розслаблюючий масаж.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день принесе кілька важливих зустрічей. Вам доведеться обирати, з ким зручніше працювати. Робіть ставку на особистісні якості партнера, а не на його професійні заслуги. У другій половині дня ви отримаєте компрометуючу інформацію. Дочекайтеся відповідного моменту, щоб усунути недоброзичливців.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні вас провокуватимуть на неправильні дії. Від прийняття однозначних рішень варто відмовитися. Аналізуйте всю наявну інформацію і шукайте підводні камені. Ваша старанність і педантичність допоможуть швидко знайти вірне рішення. Увечері варто порадитися з досвідченішим колегою.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні вас можуть відволікати від основної роботи сімейні клопоти. Намагайтеся впоратися з усіма особистими питаннями до обіду. На вас чекає важлива зустріч із особою, яка допоможе кар'єрному просуванню. У другій половині дня спілкування з конкурентами надасть нові можливості.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – вранці можливі конфлікти з родичами. Не варто втручатися в чуже особисте життя. Сконцентруйтеся на незавершених питаннях і постарайся їх вирішити. У другій половині дня колеги можуть втягнути вас в інтриги. Не піддавайся думці більшості, тримайтеся відокремлено.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні особливо результативним буде впровадження інновацій у роботу. Ви зможете збільшити свою продуктивність і отримувати більше прибутку. У другій половині дня отримаєте позитивну відповідь на своє прохання. Не затягуйте, приймайте рішення і дійте. Використовуйте свій шанс, щоб випередити конкурентів.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день принесе додаткові витрати. Намагайтеся спиратися лише на свій професійний досвід, ігноруючи поради оточуючих. У другій половині дня на вас чекає публічний виступ перед колективом. Не критикуйте роботу інших, краще підкресліть свої професійні заслуги. Вечір проведіть у родинному колі.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні вам вдасться реалізувати свою мрію завдяки випадковій зустрічі. Не розмірковуйте, хапайте удачу за хвіст і дійте. У другій половині дня отримаєте вигідну пропозицію від зацікавленої особи. Вільний час варто присвятити отриманню позитивних емоцій від спілкування у приємному товаристві.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день принесе безліч розбіжностей. Нерозуміння з боку колег може вивести з рівноваги. Варто змінити стратегію дій, щоб отримати схвалення з боку керівництва. У другій половині дня уникайте зустрічі з неприємними для вас особистостями. Знайдіть час для романтичної вечері з коханим чоловіком.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні ви зустрінете особу, яка допоможе вирішити фінансові питання. Пам'ятайте, що скромність - шлях до невідомості, тому не соромтеся говорити про свої заслуги. Ваші професійні досягнення привернуть увагу інвестора. Не варто афішувати свою зацікавленість, -  тоді ви досягнете потрібного результату.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день принесе удачу фахівцям у сфері юриспруденції. Ви отримаєте підтримку з боку однодумців. Намагайтеся бути в курсі всіх подій, інакше конкуренти можуть вас випередити. У другій половині дня ваша делікатність допоможе згладити конфліктну ситуацію. Очищення організму від шлаків буде досить ефективним.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – вранці на вас чекає приємний сюрприз. Стосунки з колегами будуть спокійними, спільна робота принесе збільшення прибутку. У другій половині дня  варто поговорити з керівництвом про зміну умов. Вашого професійного досвіду достатньо, щоб перейти на вищу посаду. Увечері зберіть старих друзів у себе вдома.

 

 

 

Дозвілля

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”  

„Два стволи”

„Однокласники” 2

 

 

 

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”,

„Два стволи”

„Однокласники” 2

„Ми - Міллери”

„Літачки” 3D

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „Невідворотність зникань”