Всенародний День Батька

День народження Google

День працівників лісу

 

Іменини святкують: Антон, Іван, Федот, Феодосій

 

Найбільш сильний в енергетичному плані день. Ні в якому разі не можна проводити його пасивно. Краще потратити цю енергію на щось корисне. Можна попрацювати фізично або розумово - енергії буде достатньо.

Організму можна, і навіть потрібно давати підвищене навантаження - він із усім впорається найкращим чином. Можна направити енергію на духовне вдосконалення.

День сприятливий  для активного заняття бізнесом.

Сприятливі походи, заняття спортом та інші активні дії. Добре починати нові оздоровчі практики.

Пасивність у цей день -  шлях до хвороб.

Cтрижка принесе гостроту почуттів.

Секс цього дня принесе масу задоволення. Чим більше його буде - тим краще.

 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – вам доведеться зробити багато корисних справ. У першій половині дня краще відмовитися від поїздок на автомобілі. Обов'язково беріть касові чеки від великих покупок, можливо, доведеться робити обмін. У другій половині дня приділіть увагу спілкуванню з батьками. Не варто говорити про свої проблеми, щоб не засмучувати близьких.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці вам варто подолати лінь і меланхолію. Знайдіть заняття, яке підніме настрій. Стосунки з коханою людиною будуть напруженими. Не звертайте уваги на побутові подразники, щоб не нагнітати обстановку. Згадувати помилки минулого сьогодні не слід, щоб не спровокувати сімейні чвари.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вам варто виявити турботу про свій організм. Очищення печінки і дієта допоможуть уникнути загострень. У другій половині дня будьте обережні з несправною побутовою технікою. Займіться сортуванням одягу та взуття, приведіть до ладу зіпсовані речі. Увечері варто прогулятися на свіжому повітрі перед сном.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – вранці не варто нікуди поспішати і братися за кілька справ водночас. Великі покупки краще відкласти. У другій половині дня займіться кулінарними приготуваннями. Запросіть в гості старих друзів, щоб відкрити душу. Зняти напругу допоможе контрастний душ і процедури по догляду за тілом.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – гарний час для того, щоб добряче відіспатися. Не варто напружуватись і намагатись попрацювати, вам необхідний відпочинок. У другій половині дня ви можете запросити свою половинку у театр чи кіно. Використовуйте вихідний для того, щоб повноцінно відновитися перед робочим тижнем.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня займися благоустроєм сімейного вогнища. Оновлення посуду у вашому домі вже давно не завадить. Не скупіться на корисні та якісні пристосування для полегшення домашньої праці. У другій половині дня на вас чекає сюрприз від коханої людини. Романтична вечеря зі свічками воскресить пристрасть і чуттєвість у стосунках.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні сміливо можете зайнятися роботою з оформлення квартири і декоруванням простору. Пам'ятайте, що в спальні необхідний затишок і парні предмети інтер'єру. Ваші старання оцінить кохана половинка. Увечері варто вирушити в гості до старих знайомих, щоб провести час у новій атмосфері.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні вам слід зайнятися переглядом свого гардеробу. Додайте у свій стиль цікаві аксесуари і незвичайні прикраси. Покупки будуть вигідними, якщо ви довіритеся смаку та уподобанням свого партнера. У другій половині дня зустріньтеся зі старими друзями. На вас чекає спілкування з цікавою і неординарною особистістю.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день буде емоційно напруженим і складним. Вам потрібно навчитися прощати і забувати минуле. Приділіть час роботі над особистим і духовним вдосконаленням. У другій половині дня не варто кидати гроші на вітер. Задумайтеся про причини складнощів в особистих стосунках і поговоріть відверто зі своїм партнером.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні можна сміливо зайнятися реалізацією своїх творчих задумів. Сміливі трансформації твоєї зовнішності підкорять серця чоловіків. У другій половині дня вам доведеться виконати важливе особисте доручення. Не варто обговорювати і розголошувати чужі таємниці. Увечері спробуйте здивувати кохану людину приємним сюрпризом.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – ваш настрій постійно змінюватиметься, намагайтеся тримати себе в руках. Різка критика може образити близьку людину. Усамітнившись на природі, ви зможеш виплеснути накопичену агресію. У другій половині дня будьте уважніші в місцях масового скупчення людей, є ризик крадіжок. Увечері слід раніше лягти спати.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні можуть загостритися симптоми хронічних захворювань. Не варто відкладати візит до лікаря, подбайте про своє самопочуття. У другій половині дня уникайте підняття тяжких предметів і навантаження на хребет. Приділіть більше часу особистому життю і потребам коханої людини.

 

 

 

Дозвілля

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”  

„Два стволи”

„Однокласники” 2

 

 

 

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”,

„Два стволи”

„Однокласники” 2

„Ми - Міллери”

„Літачки” 3D

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „Невідворотність зникань”