Всесвітній день надання першої медичної допомоги

День мобілізаційного працівника

День українського кіно

День фізичної культури і спорту України

 

Іменини святкують:  Марфа (Марта), Семен

 

Символ дня — "Фонтан". Це - сімейний день і бажано його провести з сім'єю або на благо сім'ї. Добре буде згадати своє родинне коріння.

У цей день можна починати нові справи, особливо довгострокові проекти, починати нові традиції. Добре закладати фундамент при будівництві нового будинку й будь-який інший фундамент, підставу, базу проекту або справи.

День успішний для бізнесу, особливо сімейного. Дуже добре в цей день зареєструвати підприємство або фірму, подати рекламу в засоби масової інформації, сприятливе обнародування нових ідей.

Кращий день для примирення, якщо ви з кимсь у сварці.

Цього дня рекомендується утриматися від стрижки, тому що це притягне до вас хвороби.

Секс у цей день повинен бути святковим, вишуканим. Це найбільш удалий час для зачаття дитини.

 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні варто зайнятися зовнішністю та доглядом за тілом. Ефективною буде процедура з відбілювання зубів. Варто змінити свій гардероб і попрацювати над новим стилем. Відмовтеся від консерватизму і темних тонів, обирайте речі, в яких ти матимете бездоганний вигляд. Увечері можна приготувати вишукану страву.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня займіться прибиранням підсобних приміщень. Негативна енергія застоюється в тих місцях, де зберігаються непотрібні і зламані речі. Ви можете переставити меблі, щоб звільнити більше вільного простору. У другій половині дня на вас чекає цікава новина від родичів. Не поспішайте давати поради.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день варто присвятити генеральному прибиранню і пранню. Роздайте речі, які давно не вдягаєте. Слід проявити обережність у використанні абразивної рідини для миття. Застосовуйте необхідні запобіжні заходи, використовуючи побутову хімію. Увечері варто зайнятися доглядом за волоссям і шкірою голови.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня сміливо рушайте за покупками. Не варто довго розмірковувати, якщо річ сподобалася. У другій половині дня приготуйте щось смачненьке для тих, кого любите, а ще краще – зробіть це разом. Це дасть вам масу позитивних емоцій і допоможе відволіктися від проблем.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні варто обмежити свої витрати, інакше можуть виникнути проблеми з грошима. Ваше хобі допоможе відволіктися від суєти і турбот. У другій половині дня до вас можуть заглянути неочікувані гості. Не варто кривити душею, якщо не бажаєте спілкуватися, - скажіть про це одразу.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня варто добре відпочити і не перевантажувати себе домашньою роботою. Творчі ідеї з благоустрою житла допоможе реалізувати кохана людина. Присвятіть день отриманню приємних емоцій. У другій половині дня вам слід вирушити в театр, кіно чи на концерт.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день найкраще присвятити родині і спілкуванню з родичами. Відвідайте представників старшого покоління своєї родини і надайте їм посильну допомогу. У другій половині дня ви можете зайнятися заготівлею продуктів і консервацією. Використовуйте старі кулінарні рецепти своєї сім'ї.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – використовуйте допомогу оточуючих, залучаючи їх у свої плани. У другій половині дня на вас чекає приємний подарунок, який підніме настрій. Намагайтеся використовувати нові знайомства з метою налагодження ділових контактів. Вам потрібні яскраві враження, - відвідайте незвичайне місце з коханою людиною.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні на вас чекає з'ясування стосунків із партнером. Боротьба за лідерство в сім'ї може спровокувати велику сварку. Краще за все піти в гості або відвідати родичів. Ви потребуєте зміни обстановки. Увечері варто розслабитися в теплій ванній з морською сіллю.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні вам варто забути про всі проблеми і відключити телефон. Пікнік на природі або прогулянка лісом підуть на користь. Творче натхнення допоможе створити гарну річ для домашнього затишку. У другій половині дня варто обмежити спілкування з людьми, які напружують своєю присутністю. Увечері краще залишитися вдома і зайнятися чимось приємним.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні навколо розгортатимуться конфліктні ситуації. Не варто провокувати ревнощі з боку партнера. Краще усамітнитися від суєти і побути наодинці зі своїм обранцем. У другій половині дня на вас чекає випадкова зустріч із другом дитинства. Пам'ятайте, що з часом люди змінюються, і не завжди на краще.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – вранці можуть виникнути складнощі у спілкуванні із сусідами. Не варто розпалювати скандал і відстоювати свою правоту. Найкращий спосіб уникнути конфлікту - перевести ситуацію в жартівливу форму. У другій половині дня слід зайнятися вирішенням господарських питань. Купівля побутової техніки та кухонного приладдя буде досить вдалою.

 

 

 

Дозвілля

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”  

„Два стволи”

„Однокласники” 2

 

 

 

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”,

„Два стволи”

„Однокласники” 2

„Ми - Міллери”

„Літачки” 3D

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „Невідворотність зникань”