Іменини святкують: Арсен, Гаврило, Григорій, Данило, Єфрем, Іван, Макар, Никодим, Павло, Олександр, Савва (Сава), Спиридон, Христофор, Яків

 

Зручний період для наукової, творчої, інтелектуальної роботи, вирішення юридичних проблем, початку судового розгляду, подачі всіляких рапортів, заяв і прохань, для нових знайомств, далеких подорожей, але тільки не в гори.

У цей час добре влаштовуватися на роботу, починати нові справи, розширювати свій світогляд, навчатися, складати іспити, спілкуватися з друзями, виступати з лекціями та доповідями, запрошувати гостей та завойовувати собі авторитет розумної людини з широкими поглядами.

Плани на майбутнє, складені в цей період, відзначаються своєю реалістичністю.

Імовірний успіх у любовних справах. Будь-яка співпраця із протилежною статтю піде вам на користь.

Уразлива печінка, тому не займайтеся її лікуванням, а також лікуванням крові. Не рекомендується навіть здавати кров на аналіз.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні тобі не варто нікуди поспішати і намагатися випередити події. Все, що вийде з-під контролю, краще відкласти. У другій половині дня варто зайнятися розбором документів. Не варто розраховувати на випадок, роби все ґрунтовно. Увечері спробуй випити заспокійливий чай із збору трав.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня не варто перейматися через виниклі труднощі. На допомогу прийде особа, яка прискорить робочий процес. У другій половині дня намагайся не упустити можливість поговорити з керівником. Проявивши наполегливість і сміливість, ти отримаєш додаткові привілеї. Увечері краще побути вдома.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день буде напруженим і принесе багато додаткових труднощів. Варто вчитися працювати в команді. Твої результати прямо залежатимуть від роботи колег. У другій половині дня стримуй свої емоції. Боротьба за справедливість не принесе нічого хорошого.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні сміливо можеш братися за найскладніші питання. Обставини будуть сприятливими для вирішення будь-яких справ. Протягом дня намагайся розслаблятися, інакше на тебе чекає занепад сил. Розмову з керівництвом краще відкласти. Збери всю необхідну інформацію, щоб підготувати потрібні аргументи.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня твій настрій може бути пригніченим. Не варто перекладати своє невдоволення на оточуючих. Тобі потрібно навчитися просити прощення за свої неправильні дії. Отримавши прихильність з боку керівництва, ти зможеш отримати додатковий прибуток. Вечір краще провести в колі сім'ї.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні на тебе чекає важлива зустріч з особою, яка допоможе реалізувати важливі плани. Намагайся бути загадковою і ухилятися від питань. Тобі потрібно всі сили спрямувати на реалізацію нових проектів. У другій половині дня колеги можуть спровокувати конфлікт. Не звертай уваги на плітки за спиною.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – доведеться виступити в ролі миротворця в конфліктній ситуації. Проявивши мудрість і стриманість, ти зможеш підняти свій авторитет. Сформована ситуація піде тобі на користь. У другій половині дня утримайся від різкої критики колег. Вільний час варто присвятити своїй зовнішності.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день принесе важливі зміни. Люди, з якими ти зустрінешся, допоможуть піднятися на вершину слави. Тобі варто діяти спонтанно і непередбачувано. У другій половині дня твоя поведінка має бути жорсткою і безкомпромісною. Не варто йти на поступки, тоді отримаєш бажаний результат.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день буде рутинним і монотонним. Доведеться виконати накопичену роботу, щоб не мати складнощів. Від допомоги з боку краще відмовитися. У другій половині дня керівник дасть важливе доручення. Всю наявну інформацію потрібно тримати в секреті від колег, інакше виникнуть ускладнення.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – вранці на тебе чекає приємний сюрприз на роботі. Твої старання помітить керівництво, і ти отримаєш фінансову винагороду. У другій половині дня намагайся не втручатися в чужі конфлікти. Зосередившись на важливій ​​меті, ти знайдеш вірне рішення. Увечері варто розслабитися в приємній обстановці.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – вранці можливі складності, які відволікатимуть від наміченого плану. Не варто панікувати і приймати необдуманих рішень. Перебуваючи в полоні обставин,  доведеться змінити рішення. Можуть виникнути труднощі в спілкуванні з новими партнерами. Запасіться терпінням і витримкою, щоб здобути перемогу.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні приділи більше уваги своїй зовнішності. У другій половині дня на тебе чекає зустріч з людиною із минулого. Використовуючи свою чарівність, ти зможеш отримати підтримку впливової особи. Ділова вечеря може затягнутися, тому скасуй свої плани на вечір.

 

 

 

Дозвілля

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”  

„Два стволи”

„Однокласники” 2

 

 

 

 

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”,

„Два стволи”

„Однокласники” 2

„Ми - Міллери”

„Літачки” 3D

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „Невідворотність зникань”