Символ дня - "Вогонь". Це день покаяння, очищення й перетворення. День самовдосконалення, відродження, спалювання минулих помилок.

Гарний день для поїздок і подорожей, відряджень і переїздів. Приносить удачу людям, готовим ризикувати й жертвувати собою заради справи.

День трансформації енергії й всебічного перетворення, очищення й омолодження організму.

Можуть бути порушення й збої в роботі нервової системи.

Сприятливо починати справи.

Стрижка буде притягувати до вас довголіття, гарне здоров'я й зробить ваше життя гідним в очах навколишніх.

Секс цього дня не рекомендується.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні варто відповідно одягнутися  і зробити все,  щоб відчувати себе на висоті. Все вийде, якщо ви поводитиметеся впевнено. У другій половині дня відмовтеся від спілкування з особами, які вас пригнічують. Не можна допускати, щоб хтось зіпсував настрій через дрібниці.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці не варто заглиблюватися в домашні проблеми. Піклуйтеся тільки про вирішення фінансових питань. У другій половині дня на вас чекає важлива зустріч. Уважно спостерігайте за співрозмовником, щоб запропонувати те, що йому необхідно. Увечері постарайтеся відволіктися від суєти, зайнявшись чимось приємним.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день принесе сумніви і розбіжності. Не варто відстоювати свою точку зору, - це може викликати конфлікт. Нерозуміння з боку керівництва може привести в глухий кут. Залиште те, що у вас не виходить. Найкраще зайнятися спокійною і монотонною роботою, яка забезпечить стабільність.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні не варто ні з ким сперечатися. Провокації з боку недоброзичливців можуть залучити конфліктну ситуацію. У другій половині дня ви отримайте вигідну пропозицію. Не варто ділитися результатом своїх досягнень із колегами. Увечері вирушайте по магазинах, щоб підняти настрій.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – на вас чекає спілкування з новими партнерами. Використовуйте допомогу особи, яка володіє навичками мовного переконання. Робота в союзі з іншими людьми підвищить ваші шанси на перемогу. Відмовтеся від негативного досвіду минулого, щоб уникнути сумнівів. Ви зможете досягти своєї мети, доклавши зусилля.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – на вас чекає напружене спілкування з керівником. Намагайтеся аргументувати свої дії логікою, а не почуттями. Відмовтеся від емоційного сприйняття критики на свою адресу. Вам слід змінити свою звичну стратегію, щоб досягти успіху. Вечір варто провести у приємній компанії близьких друзів.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – перша половина дня принесе удачу в будь-яких переговорах. Ваші ідеї будуть реалізовані особою, на яку ви раніше не розраховували. Щоб отримати більше прибутку, задійте старі знайомства з впливовими особами. Вам слід сконцентруватися на одній найголовнішій задачі, щоб не розпиляти увагу на дрібниці.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – на вас чекає несподіваний сюрприз від колег. Проявіть поблажливість і почуття гумору, інакше ви потрапите в безглузду ситуацію. У другій половині дня приділіть більше уваги вирішенню фінансових питань. Намагайтеся уникати авантюр і поспішних рішень. Вільний час присвятіть відновленню свого здоров'я.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – ви зможете впоратися з вирішенням усіх питань, що накопичилися. Уважно спостерігайте за ходом думок своїх опонентів. У другій половині дня ви можете зіткнутися з непередбаченою ситуацією. Зверніться по допомогу до впливової особи, щоб вирішити проблеми.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – на вас чекає випадкова зустріч із впливовою особою. Не випускайте можливості поговорити про підвищення. У другій половині дня ви отримаєте допомогу від старого партнера. Варто зайнятися підготовкою нових планів по досягненню довгострокових цілей. Робота може затягнутися, тому нічого не плануйте на вечір.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні ваші емоції будуть постійно змінюватися без видимих ​​причин. Варто відкласти всі важливі зустрічі. Подолати складнощі допоможе порада близької людини. У другій половині дня стережіться авантюристів. Не варто ризикувати своїм становищем заради обіцяного прибутку.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день принесе удачу фахівцям у сфері реклами та маркетингу. Сьогодні муза натхнення принесе надзвичайні ідеї. Обігнати конкурентів вдасться завдяки збігу обставин. У другій половині дня вам слід застосувати свої найкращі якості на переговорах. Викликавши особисту симпатію, ви зможете укласти вигідну угоду.

 

 

 

Дозвілля

„Тобі Кінець!”

„Два стволи”

„Ми - Міллери”

„Літачки”

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Смертельна зброя: Місто кісток”

„Однокласники” 2

 

 

 

 

„Два стволи”

„Однокласники” 2

„Ми - Міллери”

„Літачки” 3D

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „Невідворотність зникань”

Стадіо-паб - Осінь in the club