Всесвітній день запобігання самогубствам

 

Іменини святкують: Анна, Анатолій, Арсеній, Веніамін, Григорій, Діонис, Захар, Зинон, Ігнат, Іларіон, Йосиф, Касіян, Лаврентій, Леонтій, Макар, Нестор, Павло, Панкрат, Пімен, Савва, Софрон, Федір, Феодосій, Феофіл

 

Символ дня — "Роза вітрів". День зміни, переходу від першої до другої фази. У цей день краще промовчати, ніж збрехати, сказати грубе слово або побажати кому-небудь поганого. Одним лише словом можна несвідомо вплинути на іншу людину. Можна отримати хворобу горла, голосових зв'язок або дихальних шляхів. Ці органи дуже чутливі цього дня.

Компроміси мало результативні й небажані. Взагалі, перш ніж щось сказати в цей день, треба гарненько подумати. Потрібно стежити за своєю мовою, уникати лайок і звільнятися від слів-паразитів.

Cтрижка волосся цього дня притягне до вас сварки й позови, можливий конфлікт із начальством або (ще гірше!) з коханою людиною. В сексі головне правило цього дня — більше слів про кохання, не скупіться на взаємні компліменти.

 

 

 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – тобі не варто засмучуватися через побутові дрібниці. Концентруючись на важливій справі, ти впораєшся з усіма перешкодами. У другій половині дня поводься спокійно, твої недоброзичливці можуть влаштувати провокацію. Гроші в борг сьогодні не варто давати, існує ризик неповернення.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – намагайся не звертати уваги на критику і засудження на свою адресу. Колеги спеціально збиватимуть тебе з істинного шляху. Твій успіх викликає заздрість, будь обережніше. У другій половині дня ти отримаєш важливе доручення. Не варто розголошувати інформацію і радитися, будь хитрішою за своїх опонентів.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день принесе кілька цікавих зустрічей із яскравими особистостями. Якщо ти зможеш навчитися застосовувати свою чарівність у діловому спілкуванні, твої результати покращаться. Не залишай незавершених справ. Спробуй виконувати роботу без коливань, приймаючи однозначні рішення і швидкі дії.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні на твоєму боці будуть однодумці, які допоможуть упоратися з ситуацією. Створи своє коло спілкування і заохочуй тих, хто тобі допомагає. У другій половині дня тобі варто приділити увагу наведенню порядку в робочій документації. Не відкладай рутину на потім, інакше виникнуть складнощі.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – цей день принесе нові можливості в роботі. Варто замислитися над зміною команди. Якщо ти не отримуєш потрібного фінансового результату, почни пошук нової роботи. Будь-які зміни цього дня приведуть до кращого. У другій половині дня ти отримаєш цікаву пропозицію від старих партнерів.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні тобі варто розпочати роботу над втіленням своїх ідей і планів. Звернись по допомогу до керівника, озвучивши свої наміри. У другій половині дня отримана інформація від партнерів допоможе тобі розібратися в ситуації, що склалася. Не розмірковуй, дій швидко і рішуче. Твій успіх залежить від швидкості реакції на події.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вранці можливі складнощі в особистих стосунках. Не варто переносити свої проблеми на роботу. Сьогодні на тебе чекає зустріч із впливовою особою. Підготуйся до переговорів і продумай свою стратегію поведінки. Твого професійного досвіду достатньо, щоб переконати нових партнерів та укласти вигідну угоду.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні варто приділити більше уваги своїй зовнішності. Щоб домогтися успіху, треба виглядати на всі сто. У другій половині дня з'явиться вдала можливість втілити в життя свою ідею. Не варто відмовлятися від допомоги та протекції впливової особи. Вирішення юридичних питань принесе гарний результат і вигоду.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня варто зайнятися плануванням. Проаналізувавши помилки минулого ви знайдете вірне рішення. Не варто довіряти особам, які занадто багато обіцяють. Будь уважніші на переговорах з партнерами, прораховуйте відразу всі можливі ризики.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день принесе удачу фахівцям у сфері продажів. Сьогодні твої результати перевищать очікувані. У другій половині дня твої досягнення помітить впливова особа. Погодившись на запропоновані умови співпраці, ти отримаєш гарний прибуток. Вільний час варто присвятити спілкуванню з друзями і відпочинку.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день буде складним і виснажливим. Тобі доведеться виконати всю накопичену роботу. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з бюрократичними інстанціями. Не варто прискорювати події, довірся обставинам. Увечері можна прогулятися, щоб трохи розвіятися і відволіктися від турбот.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день принесе несподівані рішення. Діючи інакше, ніж зазвичай, ти отримаєш чудові результати. У другій половині дня вдасться випередити конкурентів. Об'єднавшись із колегами, ти зможеш отримати набагато більший прибуток. Увечері приділи час коханій людині, приготуй незвичайний романтичний сюрприз.

 

 

 

Дозвілля

„Тобі Кінець!”

„Два стволи”

„Ми - Міллери”

„Літачки”

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Смертельна зброя: Місто кісток”

„Однокласники” 2

 

 

 

 

„Однокласники” 2

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки” 3D

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „Невідворотність зникань”

Стадіо-паб - Осінь in the club