Міжнародний день краси

День тестувальника

 

Іменини святкують: Анфіса, Пімен, Савва (Сава)

 

Символ дня - "Райське дерево". Саме в цей день Адам і Єва вкусили плід дерева пізнання. День вибору між добром і злом. Це - день самозаглиблення й спогадів з метою розуміння власних коренів як особистості, а також своїх родинних зв'язків. У цей день краще не залишатися самому, а бути в колі родини; не перетруджуватись фізично й емоційно.

Це час відпочинку, духовного зосередження й молитов. Якщо ви когось скривдили, дуже добре в цей день попросити в нього вибачення.

Нестриманим людям у цей день краще помовчати, тому що злі слова можуть накоїти лиха.

Гарний день для посадки дерев і рослин, для початку циклу лікування травами.

 Хвороба, що почалася в цей день, може бути небезпечна.

Cтрижка принесе дискомфорт.

 

 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні матимете багато суєти і дрібних клопотів , які вас відволікатимуть від головного. Вам не варто розпилятися , вчіться концентруватися на важливій ​​меті. У другій половині дня намагайтеся не суперечити керівнику. Ваша стриманість і мудрість допоможуть уникнути конфлікту.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні вас супроводжуватиме сприятливий збіг обставин. Якщо ваш намічений план порушено, не варто панікувати. У вас все вийде краще, ніж ви очікуєте. У другій половині дня всі підписані документи принесуть вигоду. Вам слід навчитися довіряти своїй інтуїції.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день принесе багато змін, які вас здивують. Серед вашого оточення ви побачите справжніх недоброзичливців. Пам'ятайте, що справжні друзі пізнаються в біді. Збіг обставин допоможе вам дізнатися, хто є хто. У другій половині дня приділіть більше часу особистому життю.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день буде вдалим для вкладень та інвестицій. Саме час розпочати власний бізнес. Вам варто навчитися працювати в команді і залишити зайве занепокоєння. У другій половині дня будьте уважні, спілкуючись із новими людьми. Ваша інтуїція підкаже, як поводитися в ситуації, що склалася.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні вам варто сконцентруватися на одному найважливішому завданні. Не витрачайте час на непотрібні речі . Звернувшись по допомогу до колеги, вам вдасться поліпшити свої результати. Вчіться йти на компроміс, інакше на вас чекають перешкоди в роботі. У другій половині дня можливі непередбачені розтрати.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні на вас чекає чудовий день для нових починань. Контакти з новими людьми принесуть вам вигідні ділові зв'язки. У другій половині дня на вас чекає несподіваний приємний сюрприз. Вам варто відволіктися від своєї зайнятості і зняти напругу після роботи. Вирушайте з друзями в цікаве місце і повеселіться.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня на вас чекають перешкоди і складнощі в справах. Вам вдасться вирішити ситуацію завдяки нестандартному рішенню. Сьогодні авантюрні дії можуть принести гарний результат. У другій половині дня вам варто уважно читати отримані документи.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня результати перевершать сподівання. Обставини будуть на вашому боці. Вам вдасться отримати гроші від додаткового джерела доходу. У другій половині дня на вас чекає зустріч із важливою особою. Ваша привабливість допоможе привернути співрозмовника і укласти вигідну фінансову угоду.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вам варто відмовитися від прийняття раптових рішень. Перед тим, як що-небудь зробити, порадьтеся з досвідченим фахівцем. У другій половині дня вам слід зайнятися наведенням порядку в робочій документації. Завершіть усі важливі справи, інакше керівництво може виявити ваші недопрацювання.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день принесе гарні результати у пошуку роботи та нових ділових партнерів. Всі випадковості будуть закономірними. Зустріч із людиною з минулого відкриє вам важливу інформацію. У другій половині дня ви зможете отримати потрібне рішення від впливової особи . Вільний час варто присвятити побудові планів.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні на вас чекає з'ясування стосунків із керівником. Ваші робочі показники істотно знизилися, будьте готові до критики. Намагайтеся стримувати емоції, інакше ви можете підірвати свій авторитет. У другій половині дня поставтеся уважно до документів. Вам варто зняти стрес за допомогою духовних практик.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – вранці на вас чекає несподівана зустріч із особою, яка прояснить ситуацію з минулого. Не варто хвилюватися і воскрешати в пам'яті болісні почуття. Займіться активною діяльністю, щоб відволіктися від своїх роздумів. Вам варто більше рухатися, щоб поліпшити роботу серцево-судинної системи.

 

 

 

Дозвілля

„Тобі Кінець!”

„Два стволи”

„Ми - Міллери”

„Літачки”

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Смертельна зброя: Місто кісток”

„Однокласники” 2

 

 

 

 

„Однокласники” 2

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки” 3D

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „Невідворотність зникань”