День пам’яті жертв фашизму

День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України

День танкіста

Міжнародний день грамотності

Міжнародний день солідарності журналістів

 

Іменини святкують: Адріан, Наталія

 

Символ дня — "Леопард". Енергії, яка цього дня так і вирує в організмі, обов'язково потрібно дати вихід, інакше вона буде направлена на саморуйнування.

Це день активної роботи з негативними думками й емоціями. Дуже добре працювати зі своїми недоліками, переборювати їх, відмовлятися від поганих звичок.

 Це день волі й початку нових справ. Як правило, цей день вдалий для тих, хто любить ризик. Не виключено, що вони згодом зможуть по праву пити шампанське. День, коли несподіванки й критичні події сиплються як з рога достатку.

Cтрижка волосся в цей день може притягнути вас до розтрати.

 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні вам варто причепуритися і обрати вишукане вбрання зі свого гардеробу. Зовнішність дуже важлива для першого діалогу з партнерами. У другій половині дня випадкова зустріч дасть можливість отримати додатковий дохід. Гарний час  для романтичного спілкування з протилежною статтю.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день принесе багато несподіваних сюрпризів. Не варто особливо напружуватися, робота і так буде результативною. Не потрібно перейматися через підступи опонентів. У другій половині дня зверніть увагу на введення інновацій у свій робочий процес. Вільний час краще провести разом із коханою людиною.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день принесе високі результати фахівцям в області продажів. Варто поспішати, щоб не випустити Удачу. У другій половині дня стосунки з керівництвом будуть напруженими. Не варто вступати в конфлікт, краще перетерпіти. Увечері спробуйте відволіктися від роботи за допомогою улюбленого заняття.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня варто замислитися над своїми вчинками. Зверніть увагу на ставлення колег. М'якість у спілкуванні, мудрість і витримка допоможуть подолати труднощі. У другій половині дня слід остерігатися авантюрних людей. Ризиковані угоди можуть принести труднощі в майбутньому.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні вам варто сконцентруватися на виконанні рутинної роботи. Не варто відкладати важливі справи на потім. Якщо не справляєтесь, попередьте обов'язково керівництво. Умійте визнавати свої помилки і професійні недоліки. Увечері  допоможе розслабитися і відновити сили чай із трав'яного збору.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня варто проявити повагу до колег. Кожна людина має право на свою думку, навіть якщо вона помилкова. Розберіть всю документацію, щоб не накопичувати рутину. У другій половині дня приділіть час освоєнню нової інформації. Увечері розслабтеся перед телевізором або почитайте книгу.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня можливі складнощі, пов'язані з переміщенням. За кермо сідати не варто, користуйтеся таксі або громадським транспортом. Стресова ситуація може вивести з рівноваги. Порада та моральна підтримка колеги допоможуть впоратися з ситуацією.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день буде вдалим для будь-якої діяльності. Ваша наполегливість і безкомпромісність допоможе у вирішенні ряду справ.. Під час переговорів не варто показувати свою зацікавленість, виявіть дипломатичну хитрість. Сьогодні таємний ворог видасть себе надмірною агресивністю.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день принесе зміни в звичний ритм життя. Варто відпустити проблему, якщо не можете з нею впоратися. Від допомоги колег відмовлятися не варто. Те, що не можете зробити самостійно, у партнерстві вдасться досить легко. У другій половині дня стежте за своїм гаманцем. неуважність може дорого обійтися.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день принесе успіх у досягненні довгострокових цілей. Варто мислити абстрактно, тоді знайдете оптимальний варіант вирішення проблем. У другій половині дня на вас чекає фінансовий прибуток від незнайомої особи. Чим більше ви витрачаєте коштів на приємні речі, тим більше ви отримаєте натомість.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день буде метушливим і принесе багато потрясінь. Вам варто стримувати свої емоції. Проблема криється у вашому надмірно емоційному відношенні до справи. Відмовившись від звичної стратегії, ви знайдте найефективніше рішення. Увечері варто зайнятися омолоджувальними процедурами для шкіри обличчя.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня варто чітко розпланувати свій день. Велика кількість роботи змусить замислитися над пошуком нестандартних рішень. У другій половині дня ви отримаєте важливу інформацію про конкурентів. Дійте швидко і рішуче, довіряйте тільки своєму професійному досвіду. Вечір варто присвятити вирішенню сімейних питань.

 

 

 

Дозвілля

„Тобі Кінець!”

„Два стволи”

„Ми - Міллери”

„Літачки”

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Смертельна зброя: Місто кісток”

„Однокласники” 2

 

 

 

 

„Однокласники” 2

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки” 3D

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „Невідворотність зникань”