День військової розвідки України

Іменини святкують:  Варфоломій, Євлогій, Міна, Протоген, Тит

 

Сьогодні потрібно починати реалізовувати намічені плани. Добре починати все - від оздоровчих програм до великих бізнес-проектів.

В цей день, як ніколи, організм знає, що йому потрібно, тому варто сьогодні тестувати продукти на предмет корисності їх саме вашому організму.

День щедрості, доброти й альтруїзму. У цей день потрібно бути щедрим і не скупитися на подарунки, гарні справи й позитивні емоції. Протипоказані злість, роздратування — це заважатиме очищенню щільного тіла.

Не можна переїдати, тому що все зайве в цей день осідає в організмі у вигляді шлаків.

Cтрижка волосся цього дня буде притягувати до вас сварки й пересуди.

День хороший для сексу, особливо для чогось нового у відносинах між партнерами.

 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – день буде не з легких, адже стільки всього накопичилося, а бажання одне - відпочити. Сьогодні все валитиметься з рук, тому не варто починати ремонт або генеральне прибирання. Зосередьтеся на покупках усіх необхідних дрібниць у господарстві. Не варто викидати гроші на вітер.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вам слід відсторонитися від сімейних проблем і думок про справи. Варто зайнятися доглядом за домашніми рослинами або роботою в саду. Якщо ваш обранець не готовий до лідерства жінки в сім'ї, потрібно або змиритися, або змінити особисті стосунки. Увечері не варто йти в галасливі місця.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня ваші примхи можуть порушити спокій у сім'ї. Не варто надто вимогливо ставитися до людини, якщо вона безвідповідальна від природи. Зробіть собі приємний подарунок, відволікаючись від домашньої рутини. Увечері вашу красу оцінить привабливий незнайомець.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день змусить вас поквапитися . Не все вдасться швидко і з першого разу. Сьогодні не варто затівати приготування складних страв або консервації. Ваша сьогоднішня енергетика має руйнівну дію на навколишній простір. Шиття, в'язання чи рукоділля допоможе заспокоїтися.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – вранці ваша половинка буде не в настрої. Намічені плани доведеться відкласти. Не варто занурюватися в меланхолію і піддаватися смутку. Повеселіться з друзями, дізнайтеся нові плітки і ви зрозумієте, що ваші проблеми - це дрібниці. У другій половині дня варто утриматися від покупок акційного товару.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день краще присвятити родині та благоустрою будинку. Давно пора позбутися непотрібних речей і зайвого мотлоху. Звільнивши простір, ви відчуєте полегшення. У другій половині дня можливий несподіваний візит гостей. Не варто метушитися і перейматися, красиво подані напої підкреслять вашу гостинність.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вранці можливі складнощі з переведенням коштів у готівку . Якщо ваша картка не працює, утримайся від обраного придбання. Сьогодні варто стежити більш уважно за Знаками Долі. Ви зустрічатимете людей , які потребують допомоги. Це -  кармічні борги,  постався до цього з розумінням.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – незважаючи на вихідний , вам доведеться вирішувати ділові питання. Зусилля будуть виправдані і ви отримаєте матеріальну винагороду. Вчіться цінувати і правильно використовувати грошову енергію. Чим більше ви витрачаєте, тим більше отримуєте. Зробіть придбання, яке принесе яскраві враження і сильні емоції.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні стосунки з чоловіками будуть напруженими. Сцени ревнощів можуть виводити з себе. Не варто звертати увагу і думати про причину. Ви зустрінетесь зі своїм дзеркальним відображенням у плані вчинків і поведінки. Опинившись у ролі жертви, можливо, ви переглянете своє ставлення до людей.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні важливим завданням стане догляд за зовнішністю. Не варто кардинально змінювати зачіску і купувати речі, які навряд чи будете носити. У другій половині дня на вас чекає важливе повідомлення. Відновлення старих дружніх контактів стане в нагоді в роботі.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні варто замислитися над причиною невдач і постійного занепокоєння. Негативними думками ви блокуєте надходження позитивних подій. Відвідайте тренінг або зверніться до духовного вчителя. Ваше соціальне середовище повністю змінило ідеали і уявлення про життя.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день найкраще провести далеко від людей і суєти. Дратівливість буде пов'язана із загостренням чутливості до зміни погодних умов. У другій половині дня потрібно проявляти особливу обережність з гарячими предметами. Гарний міцний сон допоможе повністю відновити сили.

 

 

 

Дозвілля

„Тобі Кінець!”

„Два стволи”

„Ми - Міллери”

„Літачки”

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Смертельна зброя: Місто кісток”

„Однокласники” 2

 

 

 

 

„Однокласники” 2

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки” 3D

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня – „Невідворотність зникань”