Іменини святкують: Евтихій, Іриней

Символ дня - "Золотий лебідь". Це день космічної любові, любові до всього сущого. Дуже гарний і гармонійний день. День допомоги, милосердя, альтруїзму й перетворення духу. Добре дарувати людям радість, віддавати борги, подавати милостиню. Потрібно проаналізувати всю роботу, зроблену за місяць. Вибачитись, хоча б перед самим собою, за свої погані вчинки, неправильну поведінку. Потрібно також пробачити тих, хто образив вас.

Починати справи цього дня не варто. Планувати також не треба, - почекайте до початку наступного дня.

Їжа повинна бути легкою.

Стрижка вкрай небажана.

Від сексу краще утриматись.

 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – варто замислитися над своєю поведінкою. Зухвалість і різкість відштовхує оточуючих. Порада керівника допоможе подолати перешкоди у справах. У другій половині дня потрібно зосередитися на одному найважливішому завданні і докласти всіх зусиль до його виконання. Сьогодні краще лягти спати раніше.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці можуть виникнути складнощі в дорозі. Не варто створювати конфлікт, краще швидше зосередитися на роботі. Посміхайтеся більше, це підніме настрій і викличе довіру потрібних людей. Не варто акцентувати увагу на своїх недоліках. Дійте сміливо, удосконалюйтеся і отримуйте приємні емоції.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день може принести розчарування і спад настрою. Потрібно сконцентруватися на важливій справі і повністю зануритися в робочий процес. Емоційна нестійкість вибиватиме з колії. Не піддавайся слабкостям свого характеру. Вечір варто провести у колі тих, хто розуміє і приймає вас такими, які ви є.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні зверніть увагу на додаткові аксесуари. Зовнішній вигляд задасть тон на весь робочий день. Внесіть у свій образ трохи м'якої романтичності, - це допоможе згладити конфліктні ситуації. У другій половині дня вдасться викрити обманщика. Обговоріть свої проекти з керівником, щоб отримати підтримку.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – вранці не варто нікуди поспішати. Бажано не повертатися, якщо щось забули. Важливі зустрічі краще перенести на інший день. У другій половині дня варто приділити час вирішенню сімейних питань. Домашня вечеря у затишній атмосфері допоможе відволіктися від проблем на роботі.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день принесе удачу творчим натурам. Сьогодні вас відвідає муза натхнення. Не поспішайте відразу втілювати свої ідеї в реальність. Потрібно отримати підтримку з боку керівництва. У другій половині дня випадкова зустріч надасть поштовх успішним діловим починанням і вигідному партнерству.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – варто звернути увагу на своє харчування і ритм життя. Хронічна втома дасть про себе знати. Доведеться докласти всіх зусиль, щоб досягти мети. У другій половині дня більшого успіху допоможе досягти колективна робота. Увечері на вас чекає зустріч із людиною з минулого, яка воскресить почуття.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні варто використовувати свій дар переконання на переговорах. Слово має велику силу, застосовуйте її. У другій половині дня вам варто переключити свою увагу на інновації. Впровадження нових технологій у роботу збільшить прибуток. Вечір найкраще присвятити заняттю, яке надихає і радує.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вам потрібно навчитися розслаблятися. Вивчення психології поведінки допоможе вашому швидкому перевтіленню. У другій половині дня може з'явитися додаткове навантаження. Сьогодні потрібно довести всі справи до кінця, навіть якщо доведеться затриматися.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня всі питання вирішаться безперешкодно. Досягнувши досконалості, ви не матимете до чого прагнути. Спробуйте змінити свою стратегію дій. Фінансовий успіх прийде швидше, якщо ви не будете занадто вимогливі до себе. Ідеалу не існує, можна постійно удосконалюватися.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день проявить багато підводних каменів. Завдяки побутовим дрібницям ви побачите справжнє обличчя свого друга. Не варто приймати близько до серця грубість і цинічні слова. Настав час дивитися правді в очі. Рухайтеся і досягайте вершин у гордій самоті, не звертаючи уваги на зраду.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – день принесе гарні результати фахівцям у сфері послуг. Ваш професійний досвід відзначить важлива особа. Використовуйте ситуацію, щоб підвищити свій авторитет в очах колег. У другій половині дня варто уважно придивитися до роботи конкурентів. Вам вдасться розкрити секрет успіху, яким можна легко скористатися.

 

 

 

Дозвілля

„Тобі Кінець!”

„Два стволи”

„Ми - Міллери”

„Літачки”

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Смертельна зброя: Місто кісток”

„Однокласники” 2

 

 

 

 

„Однокласники” 2

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки” 3D

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Молода і прекрасна”