Іменини святкують: Агафоник, Афанасій, Зотик, Неофіт, Северіан

 

Символ дня — "Спрут". Найбільш важкий та несприятливий день зі всіх місячних днів.

День смиренності й покаяння.

У цей день треба напрацьовувати захист. Потрібно гнати від себе погані думки, які можуть з'являтися у цей день, обмежити себе в спілкуванні з людьми, особливо нав'язливими, - це день розгулу енергетичних вампірів.

Добре буде запалити свічку і не гасити її, поки вона не згорить повністю.

Початок нових справ й активних практик протипоказані.

Гарний день для занять господарськими справами.

Потрібно обмежити споживання солодощів, обов'язково виключити алкоголь і, взагалі, краще менше їсти.

Секс у цей день суворо заборонений.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – день ідеально підходить для працевлаштування та зміни роботи. Потрібно приймати будь-які зміни з радістю. Вам варто вирватися з полону своїх страхів і помилок. Намагайтеся не вступати в конфлікт із незнайомими людьми. Пам'ятайте, що наш світ дуже тісний, і погана інформація поширюється швидше за хорошу.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні домінуватимуть чуттєві бажання. Можна пофліртувати з колегами, щоб отримати більше уваги. У другій половині дня слід остерігатися пліткарів у своєму оточенні. Будь-яка інформація буде спотворена і може зіпсувати репутацію. Увечері корисними будуть процедури по догляду за волоссям.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – варто звернути увагу на свої жести і рухи. Наше тіло відображає безліч важливих речей. Можливо, проблеми, які ти приховуєш від оточуючих, видасть мова твого тіла. Вам доведеться докласти багато зусиль, щоб отримати потрібний результат. Зняти стрес допоможе порада близької подруги і тепла атмосфера.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні не варто звертати уваги на сімейні негаразди. Останнім часом складнощі у стосунках заважають виконанню роботи. Підняття самооцінки зараз вкрай необхідне. Обери те, що ти зможеш зробити без особливих зусиль набагато краще за інших. Увечері не варто замикатися в собі, краще вирушити в клуб або ресторан.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня твоє невдоволення помітять оточуючі. Самоїдство і гординя - якості, з якими варто боротися. Бажання відрізнятися від інших і домінувати потрібно трансформувати в корисні якості. У другій половині дня зверни увагу на поведінку співробітників. Не дай можливості ворогам плести інтриги за спиною.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні варто більше часу та уваги приділити зовнішньому вигляду. У другій половині дня твої успіхи публічно відзначить керівник. Використовуй вдалий момент, щоб затвердити свій авторитет у колективі. Увечері варто вирушити на романтичну вечерю з коханою людиною.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні варто остерігатися гніву і негативних емоцій. Важливо вчитися планувати свій час і слідувати наміченим шляхом. У другій половині дня тобі варто проявити уважність до проблеми колеги. Допомога співробітнику дасть можливість зміцнити свій авторитет. Увечері краще вирушити в гості до старих друзів.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – варто використовувати хитрість і м'якість у спілкуванні з новими людьми. Все вирішиться вдало завдяки витримці та вмінню себе контролювати. У другій половині дня не варто турбуватися про гроші, несподіваний прибуток вирішить усі складнощі. Увечері на самотніх Скорпіонів чекає приємна романтична пригода.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – душевні переживання будуть особливо гострими. Монотонна робота допоможе відволіктися від особистих проблем. Не варто себе звинувачувати, краще порадьтесь з мудрою людиною. У другій половині дня варто уважно аналізувати отриману інформацію, є ризик обману.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні успішний і прибутковий день. Використовуючи свою природну чарівність, тобі вдасться отримати більше вигоди. У другій половині дня варто поговорити з керівництвом про підвищення. Наполегливість і сміливість дозволять відкрити нові перспективи. Увечері не варто нічого планувати, дій за настроєм.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – вранці твої близькі можуть спантеличити своїми проблемами. Не варто брати участі у з'ясуванні стосунків. Сконцентруйся на важливій розмові. Саме від твоєї зібраності і професіоналізму залежить вирішення ситуації. Самоосвіта - корисне і потрібне заняття, намагайся приділити цьому час.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня твоє самопочуття може викликати додаткові складнощі. Не варто затягувати, краще відразу зайнятися своїм здоров'ям.  Намагайся менше звертати уваги на чужі недоліки. Розбираючи документи, ви знайдете дуже важливу інформацію, яка допоможе розібратися в справах.

 

 

 

Дозвілля

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки”

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Смертельна зброя: Місто кісток”

„Однокласники” 2

 

 

 

 

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки” 3D

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Молода і прекрасна”