Іменини святкують: Аврамій, Агапій, Васса, Піст, Фадей, Феогній

 

Символ дня - "Лотос". Дуже сприятливий і гармонійний день.

День знаходження вищого сенсу життя, спонтанного розкриття всіх талантів і здібностей.

Потрібно не оцінювати світ, а приймати таким, який він є.

Намагайтеся мати гарний настрій, володійте емоціями, займайтеся самоаналізом і саморозвитком. Той, хто в цей місячний день провокує конфлікти і лається, ризикує занедужати.

Сприятливий день для купівлі нерухомості або переїзду на нове місце проживання, для оволодіння новими знаннями й практичними уміннями. Гарний день для початку нових справ, у тому числі важливих і значимих. Небажано їздити на машині в темний час доби.

Корисний піст і короткострокове голодування, відвідування косметолога.

Гарний день для стрижки.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – ви ризикуєте потрапити в полон чужих інтриг, тому проявіть пильність. Вами можуть маніпулювати з метою отримання вигоди. Сумніви і вагання можуть ввести вас в скрутне становище. Допомога від колег по роботі буде вельми результативною. Роздуми над своєю поведінкою допоможуть уникнути помилок.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці варто поспішити і не витрачати час на марну суєту. День буде дуже напруженим і вимагатиме повної віддачі сил. У другій половині дня увага з боку протилежної статі може спровокувати ревнощі. Не варто давати приводу для пліток у колективі. Увечері варто приділити час догляду за собою.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня все піде не так, як намічено. Не варто панікувати і скаржитися колегам. Найкраще зайнятися аутотренінгом та іншими практиками, які підвищують самооцінку. У другій половині дня вирішення ділових питань буде вдалим. Комплімент може допомогти у вирішенні складної фінансової проблеми.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні варто приділити більше часу своєму стилю і аксесуарам. Важливо справити гарне враження на партнерів під час діалогу. У другій половині дня можливі складнощі в роботі електроніки. Не варто зациклюватися на одному занятті. Якщо щось не виходить, потрібно змінити діяльність.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – вранці можливі складнощі, пов'язані з сімейними проблемами. Не варто розраховувати на розуміння з боку партнера. Сьогодні важливий день, потрібно сконцентруватися на робочих завданнях. Свої особисті проблеми не варто обговорювати з колегами по роботі. Увечері краще за все вирушити на прогулянку.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня буде складно вписатися в робочий графік. Не варто намагатися вирішити всі питання миттєво. Потрібно звернутися за допомогою до людини, яка відчуває особисту симпатію. У другій половині дня всі нові контакти принесуть партнерські зв'язки.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня важливо стежте за подіями що відбуваються навколо. Сьогодні вдасться викрити таємного недоброзичливця. У другій половині дня потрібно постаратися завершити всі розпочаті справи. Увечері не варто давати приводу для ревнощів і перевіряти почуття партнера.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня варто використовувати свою чарівність на переговорах. Викликавши особисту симпатію потрібної людини, вам вдасться укласти вигідну угоду. Не варто звертати увагу на плітки й інтриги колег. Досягнувши нових вершин, ви придбаєте союзників, які раніше були ворогами.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – день принесе конфлікти і розчарування. Вам доведеться визнати свою помилку перед керівництвом, щоб зберегти репутацію. У другій половині дня особа, на яку ви розраховували, відмовиться допомагати. Увечері варто усамітнитися і замислитися над причиною своїх проблем.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – ваc супроводжуватиме удача в досягненні цілей. Вчіться використовувати свою чарівність у ділових досягненнях. У другій половині дня на вас чекає серйозна розмова з керівником. Не сумнівайтеся у своїх силах. Ваші результати дозволяють сміливо говорити про підвищення і збільшення гонорару.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – вранці вам варто більше уваги приділити проблемам родини. Не варто перекладати свою відповідальність на інших. Стосунки з колегами будуть напруженими через вашу упередженість. Вчіться прощати чужі помилки і закривати очі на дрібні недоліки. Не нехтуйте романтичним спілкуванням.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня ви можете втратити цінну річ. Не варто сьогодні носити дорогі прикраси та аксесуари. Будьте уважні в роботі з документами. Дрібна помилка може призвести до серйозних фінансових втрат у майбутньому. Увечері вам варто відволіктися і розслабитися, випивши трав'яний чай або келих сухого вина.

 

 

 

Дозвілля

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки”

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Смертельна зброя: Місто кісток”

„Однокласники” 2

 

 

 

 

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки” 3D

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Молода і прекрасна”