День закінчення Другої світової війни

День нотаріату

 

Іменини святкують: Мемнон, Самуїл, Севір

 

Символи дня — "Тризубець". День зв'язаний зі стихією води, тому корисно перебувати біля водойм.

День отримання знань. В цей день вони приходять через інтуїцію. Це чудовий день для медитації, в якій є можливість отримати сокровенні, таємні знання і практики.

Добре в цей день активно займатися рішенням соціальних справ і питань. День сміливих проектів, колективних справ і допомоги іншим людям.

В цей день рекомендується трохи більше поспати. Корисні будуть очищувальні вправи та процедури.

У плані бізнесу даний період сприятливий тільки для благодійності, все ж таки решта операцій з грошовими знаками приречена на невдачу.

Так само як і в минулий день стрижка сьогодні буде притягувати до вас радість і щастя.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні вам доведеться боротися зі своїми емоціями і пристрастями. Спогади про минуле можуть воскресити старий душевний біль. Не варто звертати увагу на побутові подразники, інакше ви спровокуєте серйозний конфлікт. У другій половині дня вам краще залишитися вдома.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня можуть виникнути складнощі, пов'язані з вашими родичами. Не варто втручатися в чужі особисті проблеми. Вам потрібно навчитися відмовляти, щоб не потрапляти потім у скрутне становище. У другій половині дня придумайте собі цікаву розвагу. Вирушайте в те місце, де ви давно не були.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вранці вас підстерігають конфліктні ситуації з сусідами. Не намагайтеся довести правду дурним людям. Щоб не зіпсувати собі настрій, вам варто ігнорувати будь-які провокації. У другій половині дня влаштуйте сімейне свято. Запросіть у гості людей, які вас радують і надихають.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня вам слід впритул зайнятися вирішенням господарських питань. Ви потребуєте прибирання підсобних приміщень і ремонт сантехніки. Намагайтеся не перестаратися, інакше можете зіпсувати корисні речі. У другій половині дня вам слід уважно ставитися до прохань незнайомців.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – цей день краще провести за містом, насолоджуючись гармонією природи. Ви потребуєте відпочинку і спокою, щоб відновити сили. У другій половині дня ви отримаєте цікаву інформацію про подію з минулого. Не варто драматизувати ситуацію. Ваша ревнощі можуть призвести до серйозного затяжного конфлікту.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня вам слід приділити увагу своїй зовнішності. Відвідайте перукаря, купіть приємні дрібниці, щоб підняти настрій. У другій половині дня на вас чекає хороша звістка від родичів. Придумайте цікавий романтичний план на вечір. Вашому партнерові не вистачає уваги і чуттєвості у стосунках.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні вам варто ухилитися від виконання важкої роботи. Знайдіть собі заспокійливе заняття, яке дозволить відволіктися від проблем. У другій половині дня на вас чекає несподіваний візит гостей. Якщо ви не хочете спілкуватися, краще знайти причину для відмови відразу.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні вам не варто нікуди поспішати. Нехай все йде своєю чергою, довіртеся обставинам. Покупка техніки буде вдалою і вигідною. У другій половині дня вам слід вирушити в те місце, де ви давно не були. Проведіть час так, як вам забажається, щоб отримати максимальну кількість приємних емоцій.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці вам доведеться взяти участь у врегулюванні сімейного конфлікту. Непорозуміння між старшим і молодшим поколінням може спровокувати великий скандал. Не варто приймати близько до серця образи. У другій половині дня на вас чекає випадкова зустріч зі старим другом.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня вам слід взяти участь у домашніх клопотах. Всі придбання будуть ефективними в господарстві. У другій половині дня вам слід відмовитися від спілкування з неприємними людьми. Спробуйте зайнятися тим, що принесе вам задоволення. Увечері на вас чекає приємний романтичний сюрприз.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – вранці ви можете зіткнутися з несподіваними домашніми клопотами. Намагайтеся відразу усувати всі недоліки і поломки. Будьте обережні з електрикою і несправними приладами. У другій половині дня вам варто приділити увагу потребам свого партнера.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – не дозволяйте стороннім втручатися в особисте життя і давати поради. Вам слід навчитися припиняти будь-які спроби, які пов'язані з провокуванням конфлікту. У другій половині дня слідкуйте за цінними речами у громадських місцях. Вам варто зустрітися зі старим другом, який допоможе знайти правильний вихід із ситуації.

 

 

 

Дозвілля

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки”

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Смертельна зброя: Місто кісток”

„Однокласники” 2

 

 

 

 

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки” 3D

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Молода і прекрасна”