День знань

День підприємця України

Іменини святкують: Андрій, Пітирим, Тимофій

 

Символ дня - "Жаба". Складний день. У цей день людині легко піддатися гордині, вона може бути звабленою власною мудрістю й значимістю. Люди стають дратівливі і можуть виникати конфлікти на пустому місці.

Ліпше обмежити себе в контактах, особливо з тими людьми, які вносять в наше життя нервозність, неспокій та метушливість. Не можна й замикатися в собі, краще поспілкуватись з друзями або побути в колі сім'ї.

Не варто починати нові справи. По можливості, краще відкласти будь-які фінансові операції, навіть якщо здається, що все йде добре.

В спорті краще обмежити навантаження.

Стрижка волосся або створення зачіски в цей день залучить до вас радість і щастя.

Від сексуальних контактів сьогодні краще утриматися.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня вам варто відмовитися від фізичних навантажень. Ваш організм потребує відпочинку і розслаблення. Рушайте в подорож, проведіть час на природі. У другій половині дня на вас чекає серйозна розмова з коханою людиною. Намагайтеся стежити за своїми словами, щоб не образити свого партнера.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці у вас можуть виникнути складнощі у спілкуванні з родичами. Не варто згадувати минуле, вчіться вибачати чужі помилки. У другій половині дня вам слід зайнятися господарськими справами. Варто утриматися від вживання міцних спиртних напоїв і коктейлів.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день найкраще присвятити отриманню приємних вражень. Рушайте в те місце, де ви давно не були. Перебування на природі допоможе відновити емоційну рівновагу. Щоб позбутися думок про роботу, займіться творчою справою. Будьте обережні з відкритим вогнем і швидкозаймистими рідинами.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні вам слід зайнятися благоустроєм сімейного вогнища. Перестановка меблів і невелика зміна інтер'єру прикрасять ваше житло. Приділіть більше уваги дрібницям і поєднанню кольорів. У повсякденному житті вам не вистачає святкової атмосфери, створіть її разом із коханою людиною.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні на вас чекає участь у вирішенні сімейних питань. Розбіжності між родичами здатні втягнути вас у конфліктну ситуацію. Не піддавайтеся тиску оточуючих, робіть так, як підказує ваше серце. У другій половині дня утримайтеся від далеких поїздок. Проявляйте підвищену увагу на проїжджій частині.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня вам варто звернути увагу на бажання свого партнера. Вам не завадить романтична подорож і нові враження. Ваша постійна зайнятість не залишає часу на особисте життя, пора це виправити. Вимкніть телефон і покажіть коханій людині свої почуття. Увечері варто обмежити вживання жирної і важкої їжі.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день сприятливий для сімейного відпочинку і веселощів. Організуйте домашнє свято і запросіть гостей. Не варто турбуватися про фінансові розтрати, доставте собі задоволення. У другій половині дня вам доведеться виступити в ролі миротворця.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні вам вдасться вирішити важливе фінансове питання завдяки вдалому збігу обставин. Не варто відмовлятися від вигідної пропозиції у вихідний день. Ваші зусилля і витрачений час принесуть швидкі гроші. У другій половині дня відстороніться від суєти, вирушивши в ліс або парк. Увечері на вас чекає подарунок.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці вам слід стежити за своїми словами, -  ви можете спровокувати сімейну сварку. Не варто шукати недоліки в інших людях, вчіться керувати своїми емоціями. Ревнощі можуть зруйнувати стабільність у стосунках і підірвати довіру в сім'ї. У другій половині дня рушайте в гості до старих друзів, які вас радують.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні на вас чекає незапланований дохід. Не варто відмовлятися від вдалої можливості легко заробити гроші. У другій половині дня ваш старий знайомий запропонує вигідну співпрацю. Поєднайте приємне з корисним: влаштуйте пікнік на природі і обговоріть ділові питання.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня на вас чекають клопоти і домашні турботи. Від поїздки до родичів краще утриматися. Приділіть більше часу благоустрою домашнього вогнища. Перевірте роботу електрики і усуньте всі недоліки. Увечері вам варто зайнятися доглядом за шкірою і волоссям.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – вранці вам доведеться виконати доручення близької людини. Будьте уважні в громадських місцях: слідкуйте за своїми цінними речами. Уникайте спілкування з незнайомими особами, є ризик обману. У другій половині дня вам слід приділити увагу зміні гардероба. Купуючи речі, дотримуйтеся класичних тенденцій.

 

 

 

Дозвілля

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки”

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Смертельна зброя: Місто кісток”

„Однокласники” 2

 

 

 

 

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки” 3D

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Молода і прекрасна”

 

Драмтеатр - VI міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation»