Іменини святкують: Мирон, Павло, Уляна, Філіп (Пилип)

 

Символ дня — "Ведмідь", і не даремно. День дуже сильний в енергетичному плані. Дає енергію для здійснення будь-яких планів у різних сферах життя людини.

Цього дня обов'язково потрібно дати навантаження на організм, щоб енергія не застоювалась і не спричинила хвороби. Бажано дати навантаження не тільки на фізичне тіло, але й на розумовий апарат людини. Не треба забувати і про емоції.

Добре розпочинати довгострокові проекти або завершувати те, що "відкладене у довгий ящик", якщо на це прийде натхнення.

Можна і навіть потрібно дати підвищене фізичне навантаження.

Можна збільшити раціон харчування. Їжа дасть додаткову енергію.

Для стрижки це поганий день — можуть з'явитися хвороби. Хочете бути здоровими - утримайтеся сьогодні від стрижки.

Секс цього дня дуже сприятливий.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні вам варто замислитися над подіями, що відбуваються. Якщо у вас щось не виходить, спробуйте відмовитися від цієї справи. Ваша впертість заважає правильному вибору стратегії. У другій половині дня намагайтеся уважно аналізувати отриману інформацію. Вам слід звернутися за порадою до керівника.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні вам слід проявити обережність по дорозі на роботу. Слідкуйте за своїми цінними речами та документами. У другій половині дня до вас надійде пропозиція від старого знайомого. Не поспішайте приймати рішення, оцініть свої ризики. Зараз ви потребуєте поради досвідченого професіонала, щоб уникнути втрат.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня подбайте про порядок на робочому місці. Ви знайдете потрібний документ, який давно шукали. Варто переключити свою увагу на роботу конкурентів. Найвдаліший час, щоб намітити план для досягнення цілей. Вчіться краще на чужих помилках, ніж на своїх.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні дуже важливий і знаменний день. Доля пошле вам життєвого вчителя. Довіртеся своєму внутрішньому голосу, і дотримуйтеся свого шляху. У другій половині дня вам варто уникати спілкування з людьми, які вас дратують. Конфлікти цього дня - це відображення ваших негативних якостей.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – вранці вам слід стримувати свої емоції в спілкуванні з керівництвом. Створена провокація може розпалити серйозний конфлікт. Вам варто зайнятися тим, що вас заспокоює. Важливі зустрічі краще перенести на інший день. Будьте уважні в громадських місцях, є ризик крадіжок.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день буде плідним і принесе гарні результати. Вам слід вести себе впевнено і проявляти ініціативу в спілкуванні. Намагайтеся не піддаватися спокусам. Від дорогих покупок і великих придбань варто утриматися. Вільний час присвятіть спілкуванню з родичами в невимушеній атмосфері.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні вам варто покладатися тільки на свої сили. Намагайтеся аналізувати ситуацію і уникати ризикованих угод. Не варто квапити події, всьому свій час. Те, що не вийшло сьогодні, вдасться наступного разу. У другій половині дня вам доведеться взяти участь у колективній роботі.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день закладе стабільну основу нових починань. Вам вдасться вирішити всі фінансові питання. Зверніть увагу на пораду близької людини. Довіряйте лише перевіреній інформації та своїй інтуїції. Вільний час варто присвятити діловому спілкуванню з партнерами в невимушеній атмосфері.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні вам варто приділити більше часу своїй зовнішності. На вас чекає важлива зустріч, результат якої залежить від вашого вміння переконувати. У другій половині дня на вас чекає прибуток. Розпорядіться отриманими коштами раціонально. Інвестуйте капітал у свій розвиток.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – вам варто приділити більше часу своїй зовнішності. На вас чекає важлива зустріч, результат якої залежить від вашого вміння переконувати. У другій половині дня на вас чекає прибуток. Розпорядіться отриманими коштами раціонально. Інвестуйте капітал у свій розвиток.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні ваш робочий розпорядок може порушити непередбачена ситуація. Не варто перейматися і хвилюватися, надайте ситуації йти своїм ходом. У другій половині дня намагайтеся уникати контакту з керівництвом. Колеги можуть втягнути вас у свої інтриги.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день принесе гарні результати у сфері комунікації. Зав'язуйте ділові контакти, це принесе прибуток. У другій половині дня вас може відволікти прохання близького друга. Розмежуйте роботу і стосунки, інакше ви можете зіпсувати свою репутацію. Вільний час присвятіть оновленню гардеробу.

 

 

 

Дозвілля

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки”

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Смертельна зброя: Місто кісток”

„Однокласники” 2

 

 

 

 

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки” 3D

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Молода і прекрасна”