Іменини святкують: Діомид, Херимон

 

Символ дня - "Крокодил". Енергія дня провокує людину на прояви злоби, агресії, гніву.

Чудовий день для завершення справ і поганий - для їх початку. Краще не ризикувати й не робити великі ставки в житті - занадто велика ймовірність усе втратити.

У цей день не можна піддаватися провокаціям, іти на приводу своїх низьких помислів. Важливо проявляти такі якості, як цілеспрямованість, безстрашність і впевненість у власних силах. Не повинно бути ніяких сумнівів у правильності своїх дій.

Бажано уникати юрби: у цей день більше, ніж звичайно, злочинів, зіткнень і примітивного хуліганства.

Цього дня треба остерігатись переїдання. Від кави і спиртних напоїв також краще відмовитися. Вони тільки стимулюватимуть тваринні інстинкти, які й так надто активні цього дня.

Cтрижка додасть краси,  поліпшить ваш добробут.

Секс цього дня вкрай небажаний.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні на вас чекає виснажливий і нудний день. Почніть освоєння нової інформації, щоб не витрачати час даремно. У другій половині дня ваші партнери зажадають внести зміни у фінансові питання. Не варто приймати сьогодні важливих рішень. Якщо ви не бачите виходу з ситуації, просто залиште її на деякий час.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – ранкові клопоти можуть трохи порушити ваш робочий графік. Вам не слід нікуди поспішати. Відмовтеся від виконання тих справ, які ви можете перенести. У другій половині дня намагайтеся уважно стежити за ситуацією в колективі. Вам вдасться викрити свого таємного недоброзичливця.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні вам варто спробувати трохи змінити свій звичний робочий процес. Ви занадто ускладнюєте всі свої дії. Орієнтуйтеся на тих, хто досяг успіху. У другій половині дня ви отримаєте важливу інформацію. Порадьтеся з керівником, щоб не припуститися помилок.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні вам варто подбати про свою репутацію. Не допускайте, щоб плітки недоброзичливців поширювалися в колективі. Вам не варто відкрито з'ясовувати стосунки із заздрісниками. Об'єднавшись із ворогом свого ворога, ви раз і назавжди покінчите з неприємною ситуацією. Приділіть час вирішенню господарських питань.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – цей день призначений для кармічного опрацювання. Усі ситуації, з якими ви зіткнетеся - це урок. Вам слід навчитися прощати боржників і кривдників. Намагайтеся менше перейматися через дрібниці. Вам необхідно освоїти якість толерантності і смиренності.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня на вас чекає велика кількість нових контактів. Вам слід правильно розпланувати свій робочий час. Концентруйтеся тільки на тому, що приносить вам прибуток. Ваші колеги плетуть інтриги, не звертайте уваги. Вільний час присвятіть роботі над своїми недоліками.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вам варто замислитися над своєю поведінкою. Навчіться відмовляти людям, які користуються вашої м'якістю. У другій половині дня ви отримаєте позитивну відповідь на своє прохання. Вам слід приховувати свої досягнення від сторонніх поглядів. Недоброзичливці спробують спровокувати конфлікт, - не реагуйте.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні вам варто довіритися своїй інтуїції і змінити намічений план дій. Випадкова зустріч дасть вам вигідне ділове знайомство. Не ігноруйте запропоновану допомогу. Вам слід навчитися приймати щедрі дари. У другій половині дня на вас чекає фінансовий прибуток з нестандартного джерела доходу.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні вам доведеться докласти набагато більше зусиль, ніж зазвичай. Не варто впадати у відчай, адже не завжди все вдається з першого разу. Вам слід звернутися по допомогу до колег. Відмовившись від амбіцій, ви досягнете кращого результату. Замисліться над причиною своїх проблем, тоді вам вдасться вийти з ситуації.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні удача супроводжуватиме вас у нових починаннях. Зміна роботи або виду діяльності принесе гарний фінансовий результат. У другій половині дня на вас чекає випадкова зустріч з важливою особою. Використовуйте випадок, щоб отримати вигоду. Вільний час присвятіть купівлі приємних дрібниць.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день буде дуже напруженим і конфліктним. Тримайте себе в руках, інакше можете зіпсувати свою репутацію. Вам слід звернути увагу на тих, хто досяг кращих результатів. Розібравшись у своїх помилках, ви зможете просунутися вперед. Увечері усамітніться в тихому безлюдному місці, щоб відволіктися від проблем.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні вам варто проявити ініціативу і наполегливість. Від вашої рішучості залежить фінансовий результат. Не бійтеся говорити про підвищення, ви заслуговуєте на краще. У другій половині дня вам слід прислухатися до поради керівника. Ваша недалекоглядність може призвести до фінансових втрат.

 

 

 

Дозвілля

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки”

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Смертельна зброя: Місто кісток”

„Однокласники” 2.

 

 

 

 

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки” 3D

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

„Молода і прекрасна”