День мудрості, отримання нових знань та одержання на їхній основі практичних результатів.

У цей день добре ділитися досвідом, передавати свої знання. Взагалі кращий день для мудреців і філософів. Дуже корисно зайнятися самоосвітою.

Не варто починати нові справи або відправлятися у подорожі. Не слід допускати фізичних й емоційних перевантажень.

Це день щедрості й турботи по відношенню до дітей і учнів.

Для бізнесменів - це дуже вдалий день. Особливо для роботи всередині компанії та спонсорства.

Не потрібно себе занадто суворо обмежувати в харчуванні, дотримувати строгої дієти. Дозволяється добре попоїсти – шкоди не буде. Це єдиний день у всьому місячному циклі, коли вживання солодкого бажано і всіляко вітається.

Добрий день для будь-якого ворожіння.

Cтрижка залучить до вас можливість придбання майна, проте може сприяти набору  зайвої ваги.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день принесе удачу фахівцям у сфері нерухомості. Переїзди, купівля та продаж житла будуть вельми вдалими. У другій половині дня вам слід поговорити з керівником про додаткові привілеї. Настав вдалий час, щоб отримати заохочення з боку керівництва. Увечері відпочиньте від суєти і шуму.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні вам варто замислитися над нововведеннями в своєму робочому процесі. Удосконаливши механізм, ви поліпшите свою ефективність і збільшите швидкість роботи. У другій половині дня намагайтеся уникати розмов із колегами на відверті теми. Сказана інформація може бути використана проти вас.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня будьте уважні при підписанні документів. Скористайтеся допомогою юриста при необхідності. Вам варто звернутися по допомогу до колег, щоб встигнути виконати всю роботу. Сьогодні вам варто приділити увагу своєму здоров'ю.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – день принесе удачу на переговорах із важливими людьми. Вам слід поводитися стримано і спокійно. Щоб отримати потрібний результат, скористайтеся порадою керівника. З'явиться можливість додаткового заробітку. Можете сміливо ризикувати, адже сьогодні вас супроводжуватиме удача у всьому.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – втома в першій половині дня може погіршити робочий процес. Займіться прибиранням на робочому місці і розбором документації. У другій половині дня у вас можуть виникнути розбіжності з колегами. Не варто доводити свою правоту людям, які не розбираються в інформації. Увечері знайдіть час для приємних покупок.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні вам варто подбати про перспективу кар'єрного росту. Сформовані обставини дозволять вам поговорити з керівництвом про підвищення. Вам слід залишити сумніви і зайву скромність, щоб отримати ідеальний результат. Стосунки з колегами будуть напруженими. Не звертайте уваги на провокації заздрісників і пліткарів.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні вам вдасться розв'язати дуже важливе питання, яке вас давно турбувало. Відмовтеся від будь-чиєї допомоги, робіть все самостійно. У другій половині дня на вас чекають додаткові витрати. Сміливо витрачайте гроші, це принесе вам ще більший дохід. Вільний час присвятіть заспокійливому заняттю, яке вас розслабляє.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні на вас чекають гарні звістки, які вас здивують. Не роздумуйте, використовуйте ситуацію, що склалася, собі на благо. Можливо, доведеться докласти зусиль, щоб отримати потрібне рішення. Несподіваний прибуток вас приємно порадує. Витрачайте гроші з розумом, вклавши їх у розвиток для примноження капіталу.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня вам доведеться відповісти за свої недоліки в роботі. Ви отримаєте серйозний урок, який змусить замислитися над вашими діями. Не варто суперечити керівництву, визнайте свою помилку. Слід обмежити спілкування з незнайомими людьми. Ризиковані угоди можуть призвести до втрат.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – вранці вам вдасться вирішити дуже складне питання завдяки допомозі старого знайомого. Намагайтеся використовувати сформовані обставини для зав'язки ділового контакту. У другій половині дня вам доведеться виконати прохання впливової особи. Підійдіть серйозно до поставленого завдання.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні вам варто звернутися за порадою до колеги. Ваші знання обмежені, тому скористайтеся послугами професіонала. У другій половині дня будьте уважні в розмові з конкурентами. Вам слід приховувати важливу інформацію від оточуючих. Увечері влаштуйте романтичну вечерю, щоб порадувати свого партнера.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – вам слід проявляти особливу увагу в місцях масового скупчення людей. Якщо ви щось втратите, значить, ця річ накопичила негативну енергію. У другій половині дня обмежте своє переміщення автомобілем. Варто приділити увагу своєму особистому життю. Ваш партнер страждає від нестачі спілкування.

 

 

 

Дозвілля

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки”

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

 

 

 

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки” 3D

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

 

ЕРА, кіноцентр - МУЛЬТИ-МАФІЯ-ПАТІ у Вишиванках