Іменини святкують: Максим, Тихон

 

Символ — "Орел". В цей день добре задумувати та реалізовувати великомасштабні і грандіозні плани. Не рекомендується робити дрібну та рутинну роботу. Один із кращих днів для активних дій, для визначення мети, вибору професії, побудови кар'єри й переходу на нову роботу.

В цей день треба старатись зберігати спокій, щоб своїми емоціями не заважати процесам, які відбуваються.

Добре постити і голодувати. Не можна їсти тваринну їжу. Не треба напружувати зір, піддавати себе екстрасенсорному лікуванню і лікувати самому.

В цей день рекомендується участь у спільних заходах.

В  бізнесі цей день буде вдалим, знову ж таки, за умови колективності праці і спільного вирішення задач.

Стригтися в цей день небажано - може виникнути депресія.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні на вас чекає серйозна і складна розмова з керівництвом. Намагайтеся не критикувати чужі недоліки. Вам слід навчитися сприймати критику спокійно і робити відповідні висновки. У другій половині дня ви можете зіткнутися з несправедливим поводженням на свою адресу.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – відносини з партнерами будуть напруженими через невирішене фінансове питання. У другій половині дня розраховуйте тільки на свої сили, тоді зможете впоратися з потрібними завданнями. Не варто ділитися важливою інформацією з колегами. У вашому оточенні є людина, яка перешкоджає вашим починанням.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні ваша інтуїція буде давати важливі підказки. Вам не слід іти на зустріч, якщо виникає неприємне відчуття. Робіть тільки те, що приносить вам задоволення. У другій половині дня ваш керівник попросить про надання послуги. Виконайте доручення швидко і якісно, ​​щоб підняти свій авторитет.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні вас чекає насичений день і важливі зустрічі. Вам слід застосувати свою чарівність на переговорах. Саме від вашого настрою і душевного спокою залежить результат важливої ​​зустрічі. Не поспішайте у прийнятті рішень, у вас недостатньо інформації. Увечері на вас чекає спілкування з цікавими людьми.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – вас будуть долати сумніви з приводу прийняття важливого рішення. Довіртеся Долі і збігу обставин, тоді ви зробите правильний крок. Відповідний день для переходу на нову роботу і співбесід. У другій половині дня у вас можлива неприємна розмова з людиною з вашого минулого. Намагайтеся стримувати свої емоції.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день принесе удачу фахівцям у галузі юриспруденції. Симпатія з боку впливової людини допоможе вирішити будь-які труднощі. Вам слід уважно спостерігати за поведінкою колег. Ваш таємний недоброзичливець проявить себе завдяки збігу випадкових обставин. Увечері вам варто приділити увагу коханій людині.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – день буде результативним для вирішення будь-яких питань у бюрократичних інстанціях. Вам слід звернутися по допомогу до старого знайомого, щоб прискорити процес. Серед ваших колег є людина, яка розпускає плітки за вашою спиною. Не варто розголошувати інформацію про особисте життя і довіряти душевні таємниці співробітникам.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – вам варто сконцентрувати всі свої сили на спілкуванні з новими людьми. Щоб досягти вершини успіху, не варто приховувати свої особисті якості і стримувати емоційні пориви. У другій половині дня ви знайдете однодумців для вдалої реалізації творчих планів. Відмовтеся від контакту з людьми, які вас дратують.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – ваш настрій може стати причиною загострення взаємин з колегами. Не чіпляйтеся за слова і припиніть звертати увагу на грубощі. Допоможе вирішити важку ситуацію людина, на яку ви не розраховували. Зверніть увагу на роботу конкурентів. Вам слід застосувати ті дії, які привели до успіху ваших суперників.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сміливо починайте нові проекти, це принесе вам гарний прибуток. Не варто спиратися на досвід минулого. Зараз обставини на вашому боці, скористайтеся ситуацією. У другій половині дня приділіть час пошуку потрібної інформації. Не варто чекати і роздумувати, почніть відразу реалізацію своїх ідей.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – можна зайнятися реалізацією тих ідей, які ви давно відкладали. Не бійтеся ризикувати, інакше вам складно буде отримати потрібний результат. Ваше оточення налаштоване вороже, будьте обережні. Намагайтеся не підписувати документи, які вас зобов'язують. Вільний час присвятіть рішенню сімейних проблем.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – можуть виникнути складнощі з роботою офісної техніки. Не варто починати тих справ, які вимагають допомоги інших людей. Людина, на яку ви покладали надії, вам відмовить. У другій половині вам слід остерігатися авантюрних угод. Не варто гнатися за швидким прибутком, ви можете втратити значно більше.

 

 

 

Дозвілля

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки”

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

 

 

 

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки” 3D

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"