День міста Рівне

День шахтаря

Свято Жнив

 

Іменини святкують: Олександр

 

Символ - "Павук", "Павутина". Один із сатанинських днів. Енергетика цього дня затуманює розум і можна, як у павутині, заплутатись у власних низьких почуттях та інстинктах: злості, заздрості, бажанні помсти, гордині...

Усі прояви негативних емоцій потрібно стримувати, а ще краще, трансформувати у позитивні.

Небажано контактувати з незнайомими людьми. Не можна переїдати та вживати алкоголь.

Цього дня бажано чистити помешкання, а також тіло та думки. Добре буде передивитись своє минуле, покаятись у гріхах. Сприятливо очищати будинок вогнем, якщо місяць не у вогняних знаках.

Фізичні навантаження потрібно обмежити, а краще взагалі відмінити усі серйозні тренування.

Cтрижка в цей місячний день - продовжує життя - тому варто відвідати перукаря.

Секс у цей місячний день ліпше відкласти до кращих часів.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – перша половина дня буде конфліктною, не варто робити з мухи слона. Від вирішення побутових питань краще відмовитися. Щоб не псувати настрою собі й оточенню, усамітніться на природі. Варто задуматися над справжньою причиною сімейних конфліктів. Ваша впертість заважає сприймати чужу точку зору, вчіться мудрості.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня вам варто відволіктися від усіх справ і добре відпочити. Намагайтеся не витрачати гроші на непотрібні речі, інакше вас чекають великі розтрати. У другій половині дня ви можете запросити в гості друзів. Активний відпочинок на природі підніме ваш емоційний тонус. Будьте обережні і уважні на проїжджій частині.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день варто провести в оточенні приємних вам людей. Зберіться з близькими за великим столом і влаштуйте сімейне свято. Вам слід забути про минуле, інакше можете зануритися в меланхолійний стан. Почніть стежити за своїм харчуванням, ваш організм потребує корисних мікроелементів.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні на вас чекають сюрпризи на кожному кроці. Всі намічені плани самі по собі відійдуть на другий план. Спілкування з незнайомою людиною може змінити багато чого у вашому житті. У другій половині дня несподіваний візит родичів може завдати вам клопоту.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні вас будуть підстерігати різноманітні спокуси. Не варто витрачати гроші на непотрібні речі. У другій половині дня ваш партнер може влаштувати сцену ревнощів. Намагайтеся згладити конфлікт, щоб не псувати собі день. Увечері вам варто піти в гості до старих друзів, щоб отримати приємні емоції.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня вас чекає приємний подарунок. Намагайтеся відволіктися від усіх турбот. Сьогодні ви сміливо можете дозволити собі полінуватися і отримувати задоволення від неробства. У другій половині дня будь-які придбання будуть вдалими і вигідними. Самотні Діви можуть зустріти своє кохання в найнесподіванішому місці.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день буде вельми ефективний для роботи на присадибній ділянці і садівництва. Вам слід прийняти запропоновану допомогу, щоб не залишати незавершених справ. У другій половині дня можете відвідати родичів, з якими давно не бачилися. Ваша мудра порада допоможе прийняти правильне рішення близькій людині.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні цілком випадкові зустрічі виявляться вельми не випадковими. Впливова людина зацікавиться вашими ідеями і допоможе їх реалізувати. У другій половині дня ваш друг попросить важливої поради. Спирайтеся не на факти, а на внутрішні відчуття, тоді ситуація вирішиться на вашу користь.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – постійна зміна настрою може спровокувати конфлікти з близькими людьми. Тримайте себе в руках, контролюйте свої слова, інакше можете серйозно образити кохану людину. Не варто провокувати ревнощі свого партнера, щоб привернути до себе увагу. Навчіться керувати своїми емоціями і контролювати необґрунтовану агресію.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – день сприятливий для подорожей і відпочинку на природі. Вам слід відволіктися повністю від реальності і турбот, вимкнувши телефон. Проведіть час наодинці з коханою людиною в романтичній атмосфері. У другій половині дня випадкова зустріч дасть чудовий діловий контакт. Увечері вам варто піти в кіно чи на концерт.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні вас чекають хатні клопоти, які можуть вас втомити. Намагайтеся не навантажувати хребет, є ризик травм. У другій половині дня може виникнути конфліктна ситуація з родичами. Вам не слід згадувати неприємні моменти минулого. Заспокоїти нервову систему вам допоможе відвар трав і тепла ванна з сіллю.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня намагайтеся уникати важких фізичних навантажень. Ваш організм потребує очищення від шлаків. У другій половині дня ваш партнер спробує викликати ревнощі. Не варто звертати увагу - це лише спосіб довести свою значущість. Увечері вам варто відмовитися від походу в місця масового скупчення людей.

 

 

 

Дозвілля

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки”

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

 

 

 

 

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки” 3D

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

 

 

PartyBar Black – „День міста”