День незалежності України

День народження картопляних чіпсів

 

Іменини святкують:  Василь, Максим, Олександр, Сусанна, Федір

 

Цей день вважається не дуже добрим. Людина стає пасивною і може піддаватися чужому впливу. Символ дня - "Мавпа", і люди стають чимось схожі на цю тварину.

Усе, що відбувається з нами в цей день, є дзеркальним відбиттям нашого відношення до світу. В цей день навколишній світ показує людині, ким вона є насправді. Відповідно, якщо на вас сиплються шишки, виходить, ви щось робите не так, і потрібно задуматись. Якщо ж вас хвалять в цей день, то можете порадіти - це правда.

Не варто планувати важливі справи.

Треба старатися не піддатись бажанню бути пасивними в цей день. Краще менше спати і дати собі деяке помірне фізичне навантаження.

Бажано відмовитися від лікувальних процедур, тому що хід лікування у цей місячний день може бути непередбачуваний.

Цього дня краще відмовитись від спиртного.

Стрижка принесе вам серйозне погіршення стану здоров'я.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні вам слід зайнятися фізичною працею, це допоможе відволіктися від неприємних думок. Будь-які роботи по дому і догляду за присадибною територією будуть ефективні. У другій половині дня вам слід приділити увагу своїй зовнішності. Займіться процедурами омолодження й очищення шкіри.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні вам доведеться брати участь у з'ясуванні сімейних взаємин. Різне сприйняття життя може викликати серйозні розбіжності та суперечки. Не варто проявляти впертість і згадувати старі образи. Будьте мудрішими, і тоді вам вдасться зберегти стабільність і мир. Увечері вам варто прогулятися на свіжому повітрі.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вам слід подолати власну лінь і зайнятися корисними справами. Не варто перекладати відповідальність на інших членів сім'ї. Покупки побутової техніки будуть вдалими і вигідними. Увечері постарайтеся приділити увагу проблемам коханої людини.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день сприятливий для ремонтних і будівельних робіт. Намагайтеся виконати весь необхідний обсяг роботи, не залишаючи хвостів. У другій половині дня вас чекає приємна зустріч з людиною з минулого. Не варто звертати увагу на дрібні побутові подразники. Прогуляйтеся перед сном на свіжому повітрі.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні вас чекає напружена емоційна атмосфера в побуті. Вам слід розподілити господарські обов'язки, щоб уникати в майбутньому розбіжностей. Намагайтеся стримувати негативні пориви і ревні почуття. Спогади про минуле можуть зіпсувати ваш сімейний комфорт.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – у першій половині дня вам варто набратися сил і відпочити. Не варто сьогодні обтяжувати себе господарськими питаннями. Вас чекає приємна зустріч з друзями. Згадайте старі веселі часи і влаштуйте свято. Ви отримаєте масу приємних вражень від спілкування. Увечері знайдіть час для самоосвіти або читання.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні вас чекає несподіваний візит гостей. Ви сміливо можете організувати пікнік або відпочинок на природі. Намагайтеся не переохолоджуватися та остерігайтеся води. Вам слід відволіктися і перестати турбуватися, навчіться просто отримувати задоволення від звичайних речей.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні вам варто відволіктися від усіх своїх турбот.  Спілкування з природою допоможе відновити біополе та енергетику. У другій половині дня вас чекає приємна звістка від старого друга. Пам'ятайте, що нічого не відбувається випадково, і використовуйте всі можливості для досягнення успіху і процвітання.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня вам слід зайнятися прибиранням і полагодити зламані речі. Перевірте роботу сантехніки та усуньте всі неполадки. Енергетика вашого будинку потребує очищення простору. У другій половині дня вам варто зайнятися своєю зовнішністю. Початок дієти принесе гарні результати.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день сприятливий для заміського відпочинку. Вам варто відволіктися від повсякденних проблем і вимкнути телефон. Проведіть час з близькими людьми, придумайте щось цікаве. У другій половині дня вам слід звернути увагу на бажання свого партнера. Сходіть на концерт, у кіно або в хороший ресторан.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні вам варто зайнятися собою і своєю зовнішністю. Поновіть гардероб, змініть зачіску, підніміть собі настрій. Це вдалий день для того, щоб кинути шкідливі звички. Не варто сидіти біля телевізора і безцільно витрачати час. Зберіть своїх друзів і влаштуйте застілля, згадайте найяскравіші моменти у своєму житті.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – вам слід приділити увагу своєму стану здоров'я. Саме час, щоб задуматися над своїм раціоном харчування. У другій половині дня вам слід відмовитися від відвідування гучних місць. Придумайте незвичайне романтичне проведення часу. Ваш партнер потребує теплоти й уваги, приділіть час стосункам.

 

 

 

Дозвілля

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки”

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

 

 

 

 

„Елізіум”

„Ми - Міллери”

„Пипець 2”

„Літачки” 3D

„Персі Джексон: Море Чудовиськ"

 

 

Магнат, розважальний комплекс – „Українські танці”

PartyBar Black – „День Незалежності”

Бар-клуб "Сова" - „День Незалежності”