Міцніше тримати кермо, більше газу, впевненості і звичайно досвід. Це найголовніше, щоб вибороти перемогу, стверджують рівненські юні мопедисти та мотоциклісти. Свою теорію перевіряли на обласних змаганнях. Продемонструвати своє вміння та спритність керувати двохколісним до Рівного з"їхалися більше півсотні учасників.

Так стартують найстарші учасники обласних змагань серед мопедистів та мотоциклістів. Їм від 16-ти до 22-ох років. За їхніми плечима - десятирічний досвід. Та його подекуди стає замало, особливо коли техніка підводить.

Інших учасників таке не відволікає, впевнено продовжують змагання. Костопільчанин Роман Кізицький на своїй "Ямасі" рішуче випереджає суперників.

У цьому заїзді фінішував першим. Радіє перемозі.

А от восьмирічний Максим з Рівного до заїзду тільки готується. Сподівається, його мопед, з об'ємом двигуна 50 кубічних сантиметрів, не підведе.

Підтримує Максима дідусь, а заодно і власний тренер. Каже, онук пішов його стопами. Мопед - це подарунок діда. Невдовзі планує придбати новий, бо успіхи хлопчини очевидні.

Загалом, на змагання з'їхалося більше півсотні мотокросменів з усієї Рівне нщини. Кращих визначали у шести класах мотоциклів.

У підсумку найcпритнішими виявилися хлопці з Костопільського району. Їм дещо поступилася Володимирецька команда. Третіми стали рівняни.

Дивіться також: Юні мотоциклісти Рівне нщини визначали найкращих з поміж себе