16 лютого у Києві відбулася офіційна церемонія нагородження переможців змагань з мотоспорту 2012 року. Приємно, що серед найсильніших гонщиків країни є представники Рівненщини.

Церемонії нагородження передувала прес-конференція чемпіонів України з різних видів мотоциклетного спорту, на якій був присутнім і президент ФМУ Вадим Копилов. Він зазначив, що найвагомішими досягненнями українського мотоспорту у 2012 році стала перемога збірної нашої держави у чемпіонаті Європи зі спідвею серед пар та третє місце у Мотокросі Націй. Після прес конференції розпочалося найголовніше. Отримати почесні нагороди першими відправилися ветерани мотоспорту та голови обласних федерацій. Ювілейна медаль дісталася і Миколі Косинському, який на жаль не зміг бути присутнім на нагородженні.

Після цього настала черга спортсменів. На жаль, серед представників спідвею присутнім був лише гонщик рівненського "Каскаду" Станіслав Мельничук. 17-річний спортсмен у минулому році виборов бронзу у командному чемпіонаті Європи серед юніорів та золото у парній європейській першості.

Окрім традиційного для Рівного спідвею були й представники нашого міста у інших дисциплінах мотоспорту. Брати Вадим та Сергій Юзепчуки отримали медалі та дипломи за друге місце в чемпіонаті України з мотокросу на мотоциклах з колясками та звання майстрів спорту.

Ще одна нагорода, за вклад у розвиток мотоспорту, дісталася рівненському ветерану Володимиру Трофимову. Всі заходи та урочистості були приурочені 20-річчю Федерації Мотоспорту України.