Замість із шашликами у лісі чи з лопатою на городі - із м'ячем на майданчик. Жодної нічиєї, безкомпромісна та вперта боротьба до останніх секунд. Про перший день змагань - Тетяна Коваль.

Бізнес-ліга "ОГО" стартувала. Перші матчі групового турніру одразу підтвердили високий статус змагань. Гравці не шкодували ні себе, ні суперника. А перемогли сильніші. Неабияк здивували дебютанти турніру.

15 команд - один переможець і купа емоцій. "Бізнес Ліга "ОГО" вже переросла змагання аматорів. Тут усі грають на перемогу і з повною віддачею. У складі деяких команд - професійні гравці.

Фаворитів турніру вистачає. Втім, темними конячками змагань залишаються новачки. Хто цього разу здобуде кубок, спрогнозувати не береться ніхто.

Знову у спортзалі 26 школи команди зберуться у найближчі вихідні. І так - упродовж місяця. А фінал турніру відбудеться на початку травня. Боротьба за перемогу триватиме не лише на спортивному майданчику, а й на рівненському інформаційному порталі. Охочі можуть голосувати за свою команду.

Інформація про турнір