У Рівному стало ще на одну красуню більше. Дівчину визнали найгарнішою серед дванадцяти учасниць з п'яти університетів обласного центру. Чи запеклою була боротьба — бачила Анна Яцук.

Із традиційного представлення конкурсанток розпочався п'ятий міжвузівський конкурс краси "Афродіта-2009". Дванадцять студенток підкорювали глядачів та членів журі не лише своєю вродою, а й кмітливістю.

У перерві між виступами дівчат публіку розважали численні танцювальні колективи. А за лаштунками у цей час кипіла робота. Красуні з шаленою швидкістю перевдягалися і підбирали волосся. Кожна вже думала про майбутню перемогу.

Дефілювали дівчата у тематичних сукнях "Афродіта", вечірньому вбранні, білосніжних весільних сукнях, та найбільше емоцій у публіки викликала поява конкурсанток у купальниках.

Перемогу у конкурсі виборола 20-річна студентка НУВГП Марія Коток. Таке рішення не здивувало нікого. Адже красуня одразу здобула симпатію у глядачів, за що вони їй присудили титул "Міс глядацький симпатій". Також дівчина стала "Афродітою" "Рівне нської газети".