Сьогодні День ангела святкують Захар, Макар,Степан та Федір. Що ж означають їхні імена та як привітати - читайте далі.

ЗАХАР

Захар — просте, але рідкісне зараз ім’я. Чоловік, якого так звуть, відрізняється миролюбністю, щирістю і безкорисливістю. Іноді він може бути занадто вразливим і чутливим. Втім, багато чого в характері володаря цього імені залежить також від дати його народження.

Ім’я Захар має давньоєврейське походження. У перекладі воно означає “пам’ять Господнього”, “той, хто пам’ятає Бога”. Початковий варіант імені — Захар, але з часом більш поширеною, і, отже, самостійною стала коротка форма.

Захарчик — спокійна, тямуща і добродушна дитина. Такий хлопчик самостійний і відповідальний, він не потребує невсипущої опіки батьків. Дорослі спокійно можуть залишити малюка одного, знаючи, що Захар в їх відсутність не буде затівати пустощів.

Юність Захара не пов’язана з проблемами, які переживають молоді люди в цьому віці. Цей хлопець активно будує плани на майбутнє. Його допитливість і розсудливість допомагають йому досягати поставлених цілей.

Захар може стати відмінним педагогом, лікарем або ветеринаром. Його відповідальність і доброта допомагають йому в спілкуванні з людьми. Володар цього імені розважлива і прагматична людина, яка ніколи не зупиняється на досягнутому. Чоловік відмінно розбирається в техніці і різних гаджетах, це дозволяє йому вдосконалювати свої навички і бути в курсі всіх нових тенденцій в його сфері.

ПРИВІТАННЯ

Я помолюсь за Захара всім ангелам в світі
І попрошу волошку у стиглому житі,
І попрошу здоров’я і щастя для тебе,
Радості світлої, синього неба.
Я попрошу для тебе тільки віри і сили,
Щоби біди тебе не змели, не скосили.
Я попрошу для тебе сили криці і сталі,
Щоб турботи щоденні в дорозі відстали.
Я помолюсь за тебе всім ангелам в світі,
Хай дарують роки тобі довгі і світлі.

МАКАР

Ім’я Макар означає «благословенний», «блаженний», «щасливий». Ім’я Макар ідеально підходить хлопчикам, народженим під наступними знаками Зодіаку: Овен, Телець, Лев, Скорпіон.

Маленький Макар – примхливий хлопчик з нестійким характером. Він товариський, добродушний і відповідальний дитина, у нього багато знайомих і друзів. Макар завжди домагається того, чого хоче, так як він цілеспрямований і працьовитий. Макар від природи обдарований і талановитий, але дуже часто він розтрачує свої здібності даремно. У школі Макар вчиться добре, батькам особливих турбот не доставляє. По закінченні школи він точно знає, ким хоче бути, тому що вибирає ту спеціальність, яка йому цікава, і в якій він розбирається. Причому престижність вподобаної професії не має для нього ніякого значення. Досить часто Макар стає педагогом, музикантом, каменярем, інженером.

Характеристика імені Макар говорить про те, що він володіє нестандартним мисленням, може знаходити вихід із будь-якої життєвої ситуації, не піддається впливу інших людей, завжди відстоює свою точку зору. У конфліктних ситуаціях Макар дипломатичний і урівноважений. Тільки сильний стрес може стати причиною того, що він прилюдно проявить свої емоції.

ПРИВІТАННЯ

Є у тебе природний дар,
Надійний ти і добрий, Макар,
Ти справжній воїн
Вмієш тримати удар,
Зараз хочу тобі бажати,
Все, що замислив, встигати,
Не втомлювався щоб ти мріяти,
І ці мрії виконувати.
Завжди таким же залишайся,
Макар, частіше посміхайся,
Знайти проблеми не намагайся
І своїм життям насолоджуйся

СТЕПАН

У ранньому віці Степан – непосида і невгамовний пустун. Завжди готовий грати у всі ігри, товариський і конфліктний. У школі його важко посадити за уроки, але завдяки хорошій пам’яті він швидко запам’ятовує навчальний матеріал.

У зрілому віці стає володарем вольового характеру і нестандартного мислення. Таємниця імені Степан полягає в рухливості, особливому гумористичному настрої і захоплення його представника. У нього сильно виражене почуття власної гідності і віра в свої сили.

Носію цього імені притаманні такі риси: спостережливість, харизматичність, цілеспрямованість. В цілому Степан – дуже яскрава особистість, серйозний і привабливий чоловік. У нього сильно розвинені організаторські здібності, і він швидко орієнтується в незнайомій обстановці. Відрізняється скритністю, схильністю до роздумів і слідування традиціям.

ПРИВІТАННЯ

У День іменин Степана,
Ми бажаєм повні сани:
Злетів, успіхів, натхнення,
Божого благословення!
Ще родинного тепла,
Ангел щоб беріг від зла,
Щоби все в житті вдавалося,
Щоб задумане збулося!

ФЕДІР

Ім’я Федір означає «дарований Богом», «Божий дар». У дитинстві Федя часто буває впертим, мовчазним, похмурим дитиною. Він не любить галасливі компанії дітей, вважаючи за краще сидіти осторонь. Хлопчик з ранніх років дуже акуратний, стежить за порядком у всьому. Така якість подобається вчителям, які приводять його у приклад іншим дітям. Маленький Федя досить скупий, неохоче ділиться з дітьми ручкою, зошитом. Віддає перевагу нікому не давати списувати в школі.

У дорослого Федора зазвичай досить складний характер. Він дуже закритий в собі, відчуває безліч суперечливих почуттів. Чоловік, що носить це ім’я, як правило, має тонку і чуйну душу. У нього добре розвинена інтуїція, яка часто виручає в складних ситуаціях.

Згідно характеристиці імені Федір, чоловік з таким ім’ям часто буває великим людино любом. Він здатний прощати іншим їх недоліки і помилки. І навіть якщо повчає одного, то робить це з найкращими намірами. До того ж, Федір по натурі філософ, який дотримується думки, що в житті найважливіше відносини між людьми. І він намагається їх завжди підтримувати.

ПРИВІТАННЯ

У кожного є ангел хоронитель,
Що пише книгу нашого життя,
А ще є в небі ангел покровитель,
Що молиться про твоє майбуття.
Він був колись людиною, як ми із вами,
І серед людей, таких як ми із вами жив,
Лиш Бога він любив найбільше,
І лиш йому він вірою служив.
Бери із нього приклад та старайся,
Прожити з вірою усе своє життя,
Щоби колись Господь враз міг тебе обняти,
Й сказать таке: о Федір, ти моє дитя!