Справжні професіонали-педагоги працюють у Рівному. Це довела вчителька англійської мови зі спеціалізованої школи №15 Жанна Гень. Вона здобула перемогу на міському та обласному етапах конкурсу "Вчитель року 2009". А на Всеукраїнському етапі стала фіналістом. Як це вдалося педагогу — дізнавалася Анна Яцук.

Радісні відчуття переповнюють вчительку англійської мови Жанну Гень. На завершальному етапі конкурсу "Вчитель року-2009" жінка увійшла у п'ятірку кращих у номінації англійська мова. У конкурсі брали участь 27 учасників з усієї України. Рівне нщину, окрім Жанни Гень, гідно представити не зміг ніхто.

Вчителька запевняє: готувалась до конкурсу ретельно. Дуже допомогло і щоденне проведення уроків у школі. Адже викладає Жанна Гень у дітей з п'ятого по десятий клас. Наймолодші школярі вже з легкістю розповідають про свою вчительку англійською мовою.

Директор школи Світлана Істоміна каже: вболівали за свою вчительку всією школою. До її повернення організували справжнє свято.

Та справжню радість Жанна Гень відчуває, коли перемогу та визнання здобувають її учні. Таку можливість жінка вже має. Адже нещодавно її учениця виборола друге місце на Всеукраїнській олімпіаді з англійської мови.