У посиленому режимі працюють залізничники. Кажуть, на свята рівняни охочі поїхати кудись їз міста. Квитки на поїздки у Великодній тиждень майже розкуплені. Тож пасажирам пропонують альтернативні маршрути, але вже з пересадками. Утім, на залізниці запевняють - всіх охочих помандрувати на свята вони зможуть задовольнити.

Віталій та Юлія на Великдень зібралися на Буковину. За три дні до поїздки з'ясували - квитки на потяг, яким планували їхати - вже розкуплені.

Натомість у касах попереднього продажу запевняють - жодного ажіотажу немає. Ті, хто хотіли запастися квитками для велидніх поїздок - це вже зробили.

Більше покупців на самому вокзалі. Найбільш завбачливі - студенти. Поїздки у Великодній тиждень планують за десять днів наперед.

З 24 по 26 квітня - на рівненському вокзалі очікують найбільше пасажирів. У передсвяткові дні залізниця запаслася додатковими потягами та вагонами.

Тож на валізах на Великдень ніхто не залишиться - запевняють залізничники. Кажуть - потягів вистачить в усіх напрямках. Та все ж радять пасажирам купівлю квитків не відкладати до останнього. Аби свято Воскресіння не псувати клопотами в дорозі.