Справжній Великодній бум у рівненських туроператорів. Кількість охочих поїхати кудись на свята стрімко зростає. Рівняни почали бронювати тури за місяць наперед. Завзятих туристів не лякає і ціна відпочинку на Великдень. Подекуди вона зросла удвічі.

Де і як відпочити питання, які турбують мало не кожного рівнянина напередодні Великодня. Хтось обирає Єгипет чи Туреччину, а комусь до вподобі рідні місця. Тут все впирається, кажуть фахівці, у товщину гаманця. Статистика свідчить – з початку року майже вдвічі більше рівнян побували в екзотичних місцях світу в порівняні з минулим роком.

Хто заробляє той і відпочиває констатують туристичні фірми. Не лякає охочих до екзотики і ціна. Подекуди вона виросла майже вдвічі. І не лише на путівки закордон. Так вже до кінця цього року пророкують туристичні агенції вартість відпочинку в Криму чи Закарпатті зросте втричі. Особливо влітку.

Понад 1000 доларів і ви в Єгипті, майже вісімсот ти х же одиниць і ви в Туреччині. Але така перспектива на Великдень до вподоби не всім рівнянам. Дехто, бідкається, робота, сімя – не до відпочинку. Хоча трапляються й такі, які не проти забути про щоденні клопоти і махнути на моря.

Сприяє відпочинку і рекомендацію уряду для підприємств, установ та організацій. Аби ті перенесли робочі дні після Великодня на інші числа. Тобто святкувати українці будуть 9 днів. А це переконані фахівці додатковий заробіток туроператорам.