У Рівному з"явилась "Молодіжна варта". Це організація, яка називає себе аполітичною, але в той же час обіцяє впливати на політиків. Її створили активісти місцевих молодіжних організацій. Такі ж проекти вже діють в багатьох містах України.

У Рівне нської молоді з"явився свій захисник. Це організація "Молодіжна варта". Її засновники - активісти місцевих молодіжних організацій. Вони обіцяють стояти на сторожі інтересів молоді і вирішувати найголовніші проблеми. Головний механізм - діалог з політиками.

Члени "Молодіжної варти" натякають: свою організацію створили під позачергові вибори міського голови Рівного. Тож закликають кандидатів до активнорго діалогу з ними. Аби молодь від не відвернулась.

Чесний, відповідальний і обов"язково дбаючий про молодь. Такий рецепт ідеального мера від "Молодіжної варти". Активівсти організації запевняють: всі інші характеристики для них малозначущі.

Члени "Молодіжної варти" кажуть, що готові зустрічатись з усіма політиками незважаючи на їхні політичні кольори. Головне аби вони дбали про інтереси молоді.