Нещодавно жертвою грабіжників стала 42-річна Тетяна, із Обарова. Жінка прямувала вулицею Млинівською, коли на неї налетів перехожий та вирвав із рук сумочку.

Тетяна помітила, що позаду неї йде якийсь молодий чоловік. Відступивши в сторону, вона намагалась його пропустити, однак, цей молодий чоловік, зрівнявшись з нею, силоміць почав зривати з плеча її сумочку, в якій знаходилися гроші, документи та якісь особисті речі. Однак, потерпіла своїх речей не відпускала, до останнього боролась, але коли грабіжник штовхнув її на землю, вона здалася, — коментує Юлія Кривульська, помічник начальника Рівне нського МВ міліції. Добре, що у жінки залишився при собі мобільний. Вона одразу ж зателефонувала своєму чоловікові. Володимир кинувся назустріч дружині, дорогою попросив допомоги у двох перехожих. Адже на горизонті якраз з’явився нападник із сумкою Тетяни. Вони й зловили зловмисника. — Як встановлено, зловмисником виявився односельчанин Тетяни, так як і вона,і він мешкають в селі Обарів. — продовжує Юлія Кривульська, помічник начальника Рівне нського МВ міліції. — Це 23-річний Едуард, раніше не судимий, який на момент вчинення даного злочину був в стані алкогольного сп’яніння. Вчинок пояснив банально – відсутністю коштів на особисті потреби.

Нині триває перевірка, за результатами якої правоохоронці і вирішуватимуть, чи порушувати проти затриманого кримінальну справу. До того, ж слідчі перевіряють, чи не причетний, бува, Едуард до вчинення інших грабежів.