Барвисті візерунки від сьогодні тішитимуть відвідувачів обласної бібліотеки. Там презентували вишиванки рівненської майстрині Ольги М'якоти. У своїх роботах авторка застосовує традиційний для українського Полісся геометричний орнамент.

Уже чверть століття рівненська майстриня Ольга Мякота - опановує найдревніше ремесло українців - вишивку. За цей час майстриня дослідила особливості Поліських мотивів, осучаснила давні зразки рушників та серветок, водночас поєднала різні стилі у своїх роботах. Авторка запевняє натхнення надає весна та жива природа.

Рушники та серветки мають свої назви, відповідно до настроїв весни. Серпанок, спогади, Сон, калинове намисто, та весна квітує. У кожну роботу Ольга Мякота вклала частинку душі. І саме її відчули відвідувачі виставки.

Фахівці запевняють Ольга своєю майстерністю щоразу дивує рівнян. Адже вона учасниця багатьох місцевих та всеукраїнських виставок - Барвиста Україна, Алея творчості, та Музейні гостини. hermes birkin

Три кольори червоний, білий та чорний, барвисто виглядають на сірому та білому полотні. Тут відвідувачі побачать традиційну поліську вишивку у техніці - занизування, гладь, вирізування, виколювання,мережки та хрестик.