До Президента та Прем'єра за допомогою звернулися студенти рівненського гуманітарного університету. Вони звинувачують адміністрацію вишу в тому, що та незаконно підвищила вартість навчання та начебто змушує студентів переукласти угоди. Молодь навіть зібрала дві сотні підписів до керівників держави.

"Ковбаса для Постоловського". Акцію під такою назвою провели сьогодні студенти бакалаври РІвненського державного гуманітарного університету. Вони збирали підписи під листом до столичних керівників, аби ті захисти студентів від незаконних, на їх думку, дій ректорату університету. Зокрема підняття плати за навчання та переукладанні угод для пятикурсників.

Натомість, ректор університету як і раніше наполягає, збільшення вартості навчання цілком законенне. Він особисто неодноразово консультувався з цього питання у столиці. За словами Руслана Постоловського, таке зростання цін вже пережили в Національному університеті водного господарства і в Кооперативному коледжі. Ректор наголошує, у сусідньому Луцьку плата за навчання творчих спеціальностей значно вища, ніж у Рівному.

Чим закінчиться протистояння між студентами та ректором наразі не відомо. Втім, сам Руслан Постоловський свої дії називає законними і, навіть пропонує студентам зустрітися у суді. Переконаний, правда буде на його боці.