Обладнання для дитячої обласної лікарні знову купуватимуть за гроші рівнян. Так у Рівному розпочався черговий етап благодійної акції Почуйте всі. Понад сімсот громадських активістів на вулицях Рівного збиратимуть гроші на мікроскоп, який діагностує вади зору в малюків. Нагадаємо, нещодавно медзаклад вже отримав нове слухове обладнання придбане саме за благодійні внески мешканців обласного центру.

"Почуйте всі!". Під такою назвою у Рівному розпочався благодійний проект під час якого волонтери збиратимуть кошти на придбання медичного обладнання для обласної дитячої лікарні. Місцеві активісти розповідають, протягом тижня не лише збиратимуть кошти, на підтримку акції відбудуться благодійні концерти, змагання та ярмарки.

Вже втретє "Фундація Регіональних Ініціатив" збирає гроші для місцевих медичних установ. Активісти переконують, і цьогоріч усі зібрані кошти підуть на благодійність. І, навіть, демонструюють спеціальні рівні захисту від шахраїв.

На зібрані кошти планують придбати обладнання для Рівне нської обласної дитячої лікарні. Медики розповідають, насамперед хочуть купити спеціальний мікроскоп з коаксіальним світлом для діагностування вад зору у дітей.

Місцеві активісти за час акції планують зібрати потрібні для придбання мікроскопи 52 тисячі гривень. А відтак закликають усіх охочих допомогти від сьогодні і продовж тижня.