У Рівному зникають банери. З центральної вулиці міста зловмисники поцупили два банери Рівненської обласної Федерації кікбоксингу "Будокан". На них було запрошення на Відкритий чемпіонат міста Рівного з кікбоксингу. Куди зникли банери їх власники не знають і дотепер.

Два банери розмістили представники рівненської обласної федерації кікбоксингу "Будокан" в центральній частині міста. Один навпроти пам'ятнику Тарасу Шевченку,інший - навпроти Центрального універмагу. Перший повісили ще минулого тижня, другий трохи пізніше, але одного дня обидва зникли.

На банерах містилась інформація про проведення відкритого чемпіонату Рівного "Кікбоксинг проти дитячої злочинності". Турнір розпочинається двадцять восьмого квітня і буде відбуватися під патронатом міського голови Рівного. Проте, куди ділись банери, не знає навіть Володимир Хомко.

Між тим представники обласної федерації кікбоксингу вже звернулися до правоохоронних органів і просять всіх, хто має будь-яку інформацію про те, де знаходяться банери повідомити за номером телефону, який і написаний на плакаті.