Сьогодні День ангела святкують Данило, Василь, В'ячеслав, Юлія, Яків, Григорій та Юрій.

ДАНИЛО

У перекладі з давньоєврейського означає "Божий суд."

Данило - спокійний і добрий хлопчик. Характером більше схожий на матір. Хворіє мало. Любить рухливі ігри. Товариський, постійно оточений друзями. Даниниїл не виносить неправди, може навіть розлютитися, але відразу швидко відходить і зла довго не пам'ятає. Народжені взимку Данили завжди талановиті й домагаються багато чого в житті. "Осінні" розважливі, трохи егоїстичні. Освоюють найрізноманітніші професії. Можуть бути інженерами, художниками, підприємцями, кухарями, водіями, будівельниками.

Перший шлюб не завжди складається вдало. Любить дітей, але дружині по будинку ніякої допомоги не робить. Любить проводити час на дачі або на природі. Може захоплюватися риболовлею або полюванням. До їжі байдужий і не буде сваритися із дружиною із приводу несмачного обіду. П'є небагато, але може захопитися картами. Багато уваги приділяє своїм дітям. Стежить за їхнім навчанням, відвідує батьківські збори.

ПРИВІТАННЯ

Твоє ім'я – найкраще із імен,
Яким тебе благословила мати,
І ангел взяв тебе під свій покров,
Щоб до кінця життя оберігати!
Хай він з тобою разом довгий шлях пройде,
З тобою разом хай сумує і радіє,
Ти вір йому, бо він не підведе,
На нього завжди буде й є надія!

ВАСИЛЬ

Ім'я походить від давньогрецького слова, яке означає "царський, царствений".

Василь у дитинстві дуже любить возитися зі звіринками й пташками, ніколи не скривдить беззахисну істоту. Вася - мазунчик бабусь і дідусів. Йому постійно необхідно перебувати в товаристві однолітків. Спілкування із друзями у Василя на першому місці.

Він може вступити в конфлікт із дружиною, щоб не допустити обмеження інтересів товариша. Василеві подобається його робота, але він не буде прагнути до першості у своїй справі, щоб не зачепити честолюбні помисли своїх друзів. Одна з небагатьох негативних якостей Василя - це пристрасть до спиртного. На роботі це захоплення йому прощається, тому що він сумлінно ставиться до своїх обов'язків і має гарні професійні якості. Василь любить футбол і хокей, але сам не грає, а воліє похворіти на трибуні в компанії друзів.

У відносинах з жінками Василь прагне продемонструвати лицарські якості, і йому приємно, якщо його прагнення будуть помічені. Василь - людина обов'язку. У нього навіть думок не буде про розлучення, якщо виявиться, що в дружини не надто приємний характер або вона погана господарка. Василь безмовно прийме всі побутові незручності й не стане нарікати на свою долю.

Народження дитини для Василя - величезна подія. Він відчуває до своїх дітей найдужчі почуття, у чомусь порівнянні з материнськими. У Василя не буває проблем у відносинах з тестем, а от до тещі від носиться з побоюванням.

ПРИВІТАННЯ

Хай Ангел на іменини
Здійснить всі бажання,
Несе щастя щохвилини,
Успіх й процвітання.
Радістю життя вквітчає
І додасть здоров‘я,
Мудрістю благословляє,
Добром і любов‘ю!

В'ЯЧЕСЛАВ 

Ім'я походить від давньоруських слів "вяче", що означає "більше", і "слав" (слава).

В'ячеслави - міцні хлопчики, мають витривалість і силу волі. Батькам потрібно віддати В'ячеслава в спортивну секцію. Маючи фізичну силу, він завжди буде боротися з несправедливістю, захистить слабкого.

В'ячеслав запальний, може миттєво спалахнути, схильний до імпульсивних учинків. Може дати волю нападам гніву. Також швидко остигає й, відчуваючи провину, стає більше покладливим. Женитися намагається на розумній дівчині. У майбутній дружині буде цінувати красу, індивідуальність, відсутність комплексів. У сім'ї надійний, надає допомогу , займається з дітьми. Вся домашня робота для нього однакова. Він може приготувати обід, сам змайструвати полиці. Відносини в сім'ї будує на довірі, але якщо буде обманутий, то відмовить в довірі назавжди.

Важливе місце в житті займає робота, Всі справи доводить до кінця. Відповідально ставиться до будь-яких доручень. Однаково процвітає в будь-яких професіях. Якщо у В'ячеслава є автомобіль, то ремонтні роботи буде намагатися зробити сам. Любить приймати гостей, спиртним не зловживає.

ПРИВІТАННЯ

У цей святковий день приймай найкращі побажання
Душевного тепла, добра, краси й любові,
А ще – нехай здійсняться сподівання,
Щоб рідні та близькі були здорові.
Ти з Ангелом Хранителем своїм
Дружи всім серцем, довіряй секрети,
І вір в дива чудесні разом з ним,
Так не потрапиш ти у злі тенета!

ЮЛІЯ

Жіноча форма імені Юлій, походить від латинського слова "юліус" - "кучерявий, пухнатий".

У дитинстві Юлія - дуже ранима й уразлива дитина. Настрій у неї може мінятися миттєво. З веселої й життєрадісної дівчинки вона перетворюється в скривджену й мляву. Коли вона не в дусі, краще її не торкати, вона має здатність сама відновлювати свій гарний настрій.

Запекла сперечальниця, дуже неохоче визнає свою поразку в суперечці. Дуже чутлива- погано переносить чужі страждання й вигляд крові. Не любить залишатися одна а темряві й в обстановці, що викликає почуття тривоги. Юлія вдало виходить заміж і складностей із чоловіком у неї звичайно не буває. Захоплена домашнім господарством. Для неї це головна робота, де вона намагається виявити всі свої найкращі якості й чому присвячує увесь свій час. Вона добре готує, уміє створити запаси солінь, варень, консервів.

Завжди рада прийняти гостей, і не тільки смачно нагодує, але й дасть можливість виговоритися. Вона радується успіхам друзів і не заздра. У Юлії серед захоплень головне - це книги. Вона сама багато читає й прилучає до читання чоловіка й дітей. Не дозволить нікому в родині нудьгувати й завжди вигадає яку-небудь розвагу.

ПРИВІТАННЯ

Чого побажати людині,
У якої щасливе життя,
Яка святкує вже нині
День свого Ангела?
У тебе здоров'я хороше,
До серця любов прийшла,
В кишенях завжди є гроші,
Сум-біда від тебе пішла.
Тож бажаю тобі я сьогодні:
Збережи цей душевний стан,
Нехай будуть у тебе ще сотні
Приємних див, днів та свят.

ЯКІВ 

Ім'я являє собою російську форму від давньоєврейського імені Іаков, переклад якого в переносному значенні можна розуміти як "другий по народженню".

Яків з раннього дитинства демонструє практичність і ощадливість. Він повільно пристосовується до нової ситуації й нових людей, йому потрібен час, щоб ретельно все обміркувати. Віддає перевагу старим і перевіреним друзям. З особливою повагою ставиться до свого батька.

Вважає його головним зразком для наслідування. Любить читати пригодницькі й науково-фантастичні романи. Вибирає професію, зв'язану зі спокійною й ґрунтовною роботою. Може бути письменником, кравцем, пастухом.

Працьовитий і будь-яку справу намагається довести до логічного завершення. У важливих справах буде наполягати на своєму, але доводити справу до серйозних конфліктів не буде. Яків вибирає в дружини розумну й ділову жінку, що може створити будинку затишок і теплі відносини в сім'ї. У спілкуванні делікатний, м'який, постарається ніколи не нанести випадкову образу.

Яків не може відмовити людям у чомусь, тому його дружині треба вчасно втрутитися в події й перешкодити можливим негативним наслідкам. Яків любить свій будинок, любить приймати друзів. П'є в міру, віддає перевагу легким винам. Багато часу приділяє дітям.

ПРИВІТАННЯ

Веселись, адже сьогодні твій день!
Радій, адже Ангел тебе вберігає!
Щастя й радість тобі дарує лишень,
Тож негода тебе не підстерігає.
Отримуй натхнення від кожної миті,
Удачу свою лови сміливо за хвіст,
Мрій про найбільші скарби у світі,
Роби лише те, до чого маєш хист.

ГРИГОРІЙ 

Ім'я походить від давньогрецького слова, що означає "не сплячий".

Хлопчик Григорій намагається бути гарною дитиною. Але непосидючий характер постійно заважає йому бути спокійним. Відправившись гуляти, Григорій обов'язково повернеться зі збитими коліньми, забрудненим одягом. Особливо любить запускати човники в калюжах. З дівчатками не б'ється, але якщо вони починають дражнити його, то може їх і поколобродити.

З віком Григорій не втрачає підвищеної щиросердечної чутливості, легко уразливий. Намагається завжди бути приємним у будь-якім товаристві. Приділяє велику увагу одягу й зовнішньому вигляду. Приємний у спілкуванні. Григорій може освоїти будь-яку професію. Може стати водієм, інженером, фотографом. Йому не подобається, коли намагаються ним командувати. Григорій - запеклий уболівальник. Відвідує всі футбольні й хокейні матчі.

У дружини Григорій вибере звичайну жінку. Не буде ставити метою обов'язково знайти дружину, що має престижну спеціальність, що походить із забезпеченої сім'ї й володіє ефектною зовнішністю. Для нього важливо, щоб дружина була гарною господаркою, мала спокійний і рівний характер. Григорій любить домашній комфорт, добре підготовлене застілля.

ПРИВІТАННЯ

Сонце із неба радісно сяє,
Проміння для тебе в букетик збирає,
Вітер шепоче, мов промовляє,
Тебе з іменинами щиро вітає!
Вечір приходить, небо темніє,
Зорями небо твоє ім'я малює,
Місяць в віконце твоє заглядає,
Тебе з іменинами щиро вітає!

ЮРІЙ 

Це ім'я являє собою слов'янську форму імені Георгій, що означає "хлібороб".

Юрій - це спокійний, зосереджений на своєму внутрішньому світі чоловік. У дитинстві він любить дивитися на хмари, що пропливають по небу. Зворушливо ставиться до тварин, може підібрати бездомного собаку й доглядати за ним, Його зовнішній вигляд перебуває в протиріччі зі стриманим поводженням і філософським складом розуму. Жести, манера говорити відрізняються в Юрія деякою артистичністю. У школі й інституті вчиться добре, посидющий і наполегливий у досягненні поставленої мети. Успішно може працювати інженером, штукатуром, електриком, тренером. У колективі користується повагою товаришів по службі, але великі й шумні компанії воліє уникати.

Юрій не піклується про те, щоб звернути на себе увагу жінок. Вони самі звертають на нього увагу. Його природна артистичність відразу ж викликає в жінок розташування до нього. Юрій займає дещо пасивну позицію, і жінці доводиться брати ініціативу у свої руки.

У сімейному житті акуратний. Піклується про дітей, допомагає дружині по господарству. Дружина Юрія повинна вміти підтримувати рівні відносини зі свекрухою.

ПРИВІТАННЯ 

Бажаю людськoї пoшани.
Здорoв'я міцногo,
Кoхання палкoго.
Щоб дoля твoя,
Мов казка була.
Щoб серце співало,
Всяке лихo миналo.
Щоб ангел охорoняв,
Твoю душу і тілo.
А Гoсподь щoб тобі пoсилав,
Усе те, чoго ти прoсила.