Сто тисяч доларів за життя дитини, або чи є добрі люди в Україні. "Рівне 1" просить про допомогу. Сашку Гаврилюку лише п'ять років, а половину життя він уже прожив у палатах лікарень – у хлопчика гострий лімфобластний лейкоз. Батьки всіма силами лікували малюка, але хвороба не відступає. Єдиний шанс — пересадка кісткового мозку. Продати сім'ї вже нічого, а позичити немає в кого.

У лікарні Сашко вже два роки. У нього рак крові. Лікарі запевняють: зробили все можливе. Шанс у хлопчика є, втім, лише один. Майя Барабаш – завідувач онкогематологічного відділення РОДЛ: "Операція ця вкрай необхідна – це останній шанс дитини. Матеріально вона дуже дорога, і батьки самі забезпечити процедурцу не можуть". На лікування батьки Сашка, які живуть у селі, витратили понад п'ятдесят тисяч гривень, лікарня дала стільки ж, але цього замало. Оперуватимуть Сашка за кордоном. Пересадка кісткового мозку коштує близько ста тисяч доларів. Маленькому Сашкові про грошові проблеми не кажуть. Він вірить - одужає і сам колись лікуватиме хворих. Батьки хлопчика щиро сподіваються: знайдуться добрі люди, які не залишать їх у біді.

Реквізити: ТBБВ Ощадбанку 10017/0106 м. Костопіль вул. Д.Галицького, 2 MФО 333368, Код ЗКПО 09333401 Р\р 2909390909 Гаврилюк Володимир Сергійович 809774073592