Рівне — з бюджетом. Депутати міської ради затвердили головний фінансовий документ міста - одноголосно. Як виглядає міська скарбниця 2009-го, знає Марина Попова.

Бюджет Рівного затвердили швидко та без суперечок. Депутати розраховують отримати у скарбницю міста майже півмільярда гривень доходів. Запевняють: цього вистачить, щоб профінансувати основні статті видатків навіть краще, ніж торік.

Передбачили депутати кошти на добудову чотирнадцятої школи, реконструкцію міського будинку культури, стадіону "Авангард" та освітлення центрального парку. У той же час заради економії бюджету у структурі виконавчої влади скоротять чотирнадцять посад, а весь колектив відправлять у відпустки за власний рахунок. Втім, відпочиватимуть люди лише на папері.

Попри режим економії міська влада не відмовилася від задуму допомогти багатодітним сім'ям. Їм обіцяють земельні ділянки під забудову.

Окрім цього, депутати вирішили надати двадцяти рівнянам матеріальну допомогу на лікування. Розглянули й частину земельних питань. До решти повернуться на наступному пленарному засіданні. Його запланували провести у четвер.