Добрі сусіди — ліпші за родичів. Щопрада, не завжди. У цьому переконалися мешканці будинку на вулиці Макарова, 8 у Рівному. У багатоповерхівці сусідка зачинилася в квартирі та затоплювала жильців. Разом з рятувальниками припинити потоп і визволити з полону матері немовля приїхали наші журналісти.

Жінка зачинилася у власній квартирі з однорічним сином і пробила дірку в підлозі. Ввімкнула крани з водою. За кілька хвилин мешканців нижчих поверхів затопило...

Олег уже кілька разів ремонтує квартиру. А сусідка знову топить його. На цей раз ще й гречку в дірку сипала. Чому жінка так вчинила — невідомо. Сусіди пояснюють: вона перебуває на обліку в психдиспансері. Еменесники, що прибули, від коментарів на камеру відмовилися. Розповідають, що приїхали, аби не сталося трагедії, бо у помешканні знаходиться дитина.

Дві години вмовлянь змусили жінку дати ключі міліціонеру, який потрапив всередину через балкон. Її відправили у психдиспансер. Родичка хворої також небагатослівна. Каже, що сестра не зважала ні на кого. Хоча обурена, чому соціальні служби не забрали дитину.

Помешкання жінки, немов після війни. Тут немає елементарних засобів для життя. Ні одягу, ні ліжок, ні продуктів. Допоки спеціальні служби не розберуться, що робити з дитиною, малюк житиме у тітки.