План перемоги. Його ключові аспекти обговорювали у розширеному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Були присутні і представники Рівненщини. Чим тепер займатимуться громади області - дивіться далі.

Президент України Володимир Зеленський представив та обговорив із очільниками областей, громад і міськими головами План перемоги, який він нещодавно презентував союзникам України у боротьбі з російською навалою.

План перемоги включає п’ять пунктів: перший - геополітичний, другий і третій - військові, четвертий - економічний, п’ятий - безпековий.

Попри те, що основні пункти Плану стосуються передусім кроків та дій міжнародних партнерів, важливою є єдність українців та робота на Перемогу на рівні кожної української громади, які активно взаємодіють із громадами за кордоном, можуть доносити до них викладені у Плані пункти та важливість їх реалізації. Своєю чергою, представники європейських та світових громад можуть звертатися до своїх парламентів та урядів, аби вони підтримували цей документ на центральному рівні.

Саме така синергія, на переконання всіх учасників засідання, здатна об’єднати заради Перемоги України увесь цивілізований світ та зрештою примусити Росію до миру.