Солдат Сергій родом з Млинівщини, багато років працював за кордоном, зумів опанувати кілька професій, зокрема у будівельній сфері. Лютий 2022 року застав його у Нідерландах. В перші ж дні повномасштабного вторгнення чоловік повернувся до України, з твердим наміром вступити до ЗСУ та захищати Україну від ворогів.

Сергій — один із тих, хто штурмував ТЦК та СП, де його регулярно просили ще трохи зачекати. Втім наполегливість та професійні навички привели чоловіка до 23 інженерно-позиційного полку Командування Сил підтримки Збройних Сил України. Невдовзі після мобілізації Сергій відбув у перше бойове відрядження до прифронтового регіону. Спільно з побратимами він виконував окопно-позиційні роботи, займався облаштуванням бліндажів, укриттів та вогневих точок.

Для якісного виконання завдань нам часто доводиться працювати руками, часом в темну пору доби та за будь-якої погоди. Не зважаючи на труднощі, ми виконуємо поставленні завдання вчасно і з усією відповідальністю, адже знаємо, що готуємо позиції для бойових підрозділів. Від цього залежить оборона та захист України, - розповідає військовослужбовець.

Також Сергій досить вдало виконує завдання із маскування, чим змушує ворогів намарне втрачати засоби ураження.

Нині ж за його плечима не одна ротація в «гарячих» регіонах України. Разом з тим військовослужбовець планує здобути військову освіту та збудувати військову кар’єру.

Тільки об’єднана нація здатна перемогти ворога, сьогодні всі повинні працювати для швидкої перемоги України у цій війні, — переконаний Сергій.

За сумлінну службу, вірність військовій присязі та народові України солдат Сергій нагороджений відзнаками «Ветеран війни — Учасник бойових дій», «За оборону України», грамотами та подяками ЗСУ.

Служба зв?язків з громадськістю 23 інженерно-позиційний полк