На Рівненщині попрощалися із Захисником Сергієм Поповичем із Рівного. Про це повідомляють в Рівненській обласній державній адміністрації.

Сергій Попович народився 1 квітня 1988 року в місті Здолбунів. Закінчив Здолбунівську школу №1, після чого навчався у Здолбунівському професійному ліцеї залізничного транспорту. Отримав спеціальність «слюсар з ремонту рухомого складу». Пізніше здобув вищу освіту у Державному екологічно-технічному університеті транспорту. Спочатку Сергій працював у Здолбунівському ДЕПО, після одруження влаштувався на аптечний склад БаДМ у Рівному на посаду контролера.

У серпні 2022 року був призваний на військову службу. У ЗСУ служив на посаді командира станкового гранатомета протитанкового взводу вогневої підтримки. Воїн був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, відзнакою Головнокомандувача ЗСУ «Золотий хрест» та медаллю «За участь в боях. Бахмутський рубіж». На жаль, Сергій загинув 17 жовтня на Запорізькому напрямку. Поховали захисника на Алеї Героїв кладовища Нове у Рівному.