Пожежа в багатоповерхівці та дитячому садку і смертельна аварія з трактористом. Цей тиждень на Рівненщині почався не спокійно. Також були ДТП і з мотоциклістами. Більше про ці та інші події, дивіться далі.

В селі Кухітська-Воля Зарічненської громади зайнявся дитячий садок. Через те, що в закладі відсутнє укриття навчальний процес там не проводиться. Тому внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

А це уже кадри з пожежі у Рівному. На вулиці Відінська зайнялася квартира п`ятиповерхівки. З оселі де усе сталося, рятувальники вивели та передали медикам непритомного чоловіка.

У селі Загороща Рівненського району загинув тракторист. Чоловік працював у полі. Його транспортний засіб перекинувся і причавив кермувальника.

На Здолбунівщині чоловік побив знайомого, відібрав у нього ключі від авто та намагався втекти. Проте заїхав не далеко. За скоєне тепер йому може загрожувати до десяти років за ґратами. Відомо, що зловмисник неодноразово був судимий за крадіжки та побиття.

Таке відео зняли очевидці події в одному із гуртожитків Рівного. За їх словами конфлікт стався в родині ВПО. Директорка Рівненського міського центру соціальних служб Ліана Диновська повідомила, що подружжя перебуває на замісній терапії і вживає алкоголь. В родині виховується 10-місячна дитина та неповнолітній старший син. Після того як потерпіла повернулася з лікарні заявила, що жодних претензій з приводу конфлікту до чоловіка кривдника немає.

Читайте також: На Рівненщині новоприбулі ВПО отримають продуктові набори