Новоприбулі вимушено переміщені громадяни, які проживають на Рівненщині, отримають продуктові набори. Міжнародна організація World Central Kitchen доставила в область дві тисячі пакетів, вагою близько 10 кілограмів кожен. Про це інформують в Рівненській обласній державній адміністрації.

Від сьогодні вони спільно з ГО «Центр Інтеграції» видаватимуть продукти для ВПО, які проживають в Рівненському, Дубенському та Сарненському районах. Набори отримають також жителі місць тимчасового проживання, де працює мобільна бригада ГО «Центр Інтеграції».

До наборів входять продукти тривалого зберігання: крупи, олія, консерви тощо.

Ми дуже вдячні «World Central Kitchen» за підтримку ВПО області. Для цього подали списки людей, які прибули евакуаційними поїздами. Продуктові набори доставлять в громади. Також сім'ям новоприбулих видаватимуть продуктові набори у Просторі Інтеграції у Рівному, — зазначила начальниця ГУ Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області Юлія Шигорева.

Для отримання інформації щодо забезпечення продуктовими наборами можна звертатися за номером гарячої лінії ГО «Центр Інтеграції»: (0362) 400 400.

Також за цим номером отримати консультацію можуть і голови громад, до яких прибувають переселенці.

Проєкт «Багатогалузева та адресна секторальна гуманітарна допомога для вразливих категорій ВПО, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні та проживають у колективних центрах Рівненської області» реалізує ГО Центр Інтеграції у партнерстві з Рівненська обласна державна адміністрація за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України / UHF

Читайте також: Потепління до +17: як у Рівному будуть працювати котельні?