Розпочався конкурс на отримання стипендій міського голови соціально – активним мешканцям з інвалідністю Рівненської міської територіальної громади.

Про це інформують в Рівненській міській раді.

Розпочався прийом документів кандидатів на отримання стипендії міського голови соціально – активним мешканцям з інвалідністю Рівненської міської територіальної громади.

На здобуття стипендії міського голови можуть висуватися кандидатури соціально активних мешканців з інвалідністю Рівненської міської територіальної громади, незалежно від групи інвалідності та нозології захворювання, які у поточному або за попередні два роки досягли успіхів у: творчо-мистецькій діяльності, спортивно-масовій діяльності, громадській і соціальній діяльностях тощо, - йдеться у повідомленні.

Висунення кандидатур на здобуття стипендії здійснюється підприємствами, установами, громадськими організаціями (об’єднаннями) людей з інвалідністю, що зареєстровані та діють на території Рівненської міської територіальної громади.

Організація може висунути по 1 кандидатурі на призначення стипендії міського голови відповідної вікової категорії (1 дитина з інвалідністю та/або 1 особа з інвалідністю).

Департамент, відповідно до розпорядження міського голови від 15.12.2021 № 1451-р «Про організацію призначення стипендій міського голови соціально – активним мешканцям з інвалідністю Рівненської міської територіальної громади», здійснюює прийом документів

Організація, яка висунула кандидата на здобуття стипендії, подає наступні документи:

  • мотивоване подання, в якому зазначаються відомості про кандидата в стипендіати (прізвище, ім’я та по батькові);
  • протокол засідання організації про висунення кандидата на здобуття стипендії міського голови;
  • коротку біографію;
  • інформацію про досягнення і здобутки кандидата (у поточному та/або за попередні два роки у творчо-мистецькій діяльності, спортивно-масовій діяльності, громадській діяльності, соціальній діяльності, тощо та копії підтверджуючих документів);
  • копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;
  • копія паспорта громадянина України/ свідоцтва про народження;
  • документи, що підтверджують факт реєстрації місця проживання кандидата у Рівненській міській територіальній громаді (довідка про реєстрацію місця проживання тощо);
  • копія довідки медико-соціальної експертної комісії//медичний висновок ЛКК про встановлення інвалідності;
  • згода на обробку персональних даних.

Пакет документів подається до 20 листопада 2024 року за адресою: м. Рівне, вул. Соборна, 12 каб. 21, (0671174155)