Перший в області. У Костополі відкрили рекрутинговий центр. Тут мешканці громади можуть ознайомитися з діяльністю військових бригад та підписати контракт. Повісток у центрі не роздаватимуть. Більше - далі у сюжеті.

 Ольга Рогова - рекрутер в новоствореному центрі рекрутингу в Костополі. Жінка консультуватиме людей, щодо служби у військових бригадах.

Перед тим як обійняти посаду рекрутера Ольга Рогова пройшла навчання. Жінка буде у всьому допомагати охочим підписати контракт. Каже, у рекрутинговий центр можна приходити навіть з повісткою.

Відкрили центр рекрутингу в Костопільському ЦНАПі. Місцева влада сама викликалась, аби у їхньому населеному пункті запустили такий проєкт.

Представник 135 батальйону охорони Михайло Васюта каже, такі рекрутингові центри допоможуть частинам з набором новобранців. А для останніх це шанс вибрати ту професію, яка їм до вподоби.

У рекрутинговому центрі повісток не видаватимуть. А підписувати чи ні контракт вибирає лише людина.

Загалом в Україні таких центрів рекрутингу вже 44. Як зазначають в Міністерстві оборони - ці заклади працюють ефективно.

На Рівненщині це перший центр рекрутингу. Наступний відкриють у Рівному. А в планах, створити такі заклади в усіх районних центрах.