"Національний КЕШБЕК". Це державна програма підтримки українських виробників, у межах якої громадяни можуть отримати 10% від вартості придбаних вітчизняних товарів. А підприємці таким чином зможуть збільшити попит на їхню продукцію. Як це працює, де можна знайти такі товари та які підприємства Рівненщини вже долучилися - дивіться далі.

В Україні повноцінно запрацював Національний кешбек. Це державний проєкт, який стимулюватиме продаж українських товарів, а покупці за це отримуватимуть кешбек, тобто повернення частини коштів за придбану продукцію.

За тестовий період до програми вже долучилось 26 виробників з Рівненщини та 37 мережевих закладів. Встигли скористатися послугою і покупці.

Знає про Національний кешбек і Світлана. Зараз активно моніторить інформацію про нову програму.

В межах цієї програми громадяни можуть отримати 10% від вартості придбаних вітчизняних товарів. Наразі в програмі беруть участь 11 банків.

Щоб долучитися до "Національного кешбеку", потрібно зайти в мобільний застосунок "Дія" в розділ "Сервіси" та обрати відповідну програму. Далі сервіс запропонує перелік банків для відкриття картки. Якщо картка вже є, то в застосунку треба буде її обрати.

На наступний день після придбання товарів у "Дії" оновлюватиметься баланс накопиченого кешбеку. Однак це віртуальний рахунок – як бонусні бали. Уряд переказуватиме гроші на картку "Зроблено в Україні" до 20 числа наступного місяця. Тобто якщо здійснити купівлю 19 вересня, то кешбек прийде на картку лише 20 жовтня.

Читайте також: На Рівненщині військовослужбовці долучилися до здачі крові